Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mamograf kupljen prosle godine za bolnicu kosevo, mamotom( aparat za bezbolnu biopsiju) kupljen i doniran ove godine za 8.mart, guzve smanjene i cekanje sa nekoliko mjeseci na par dana.Hvala AVON-u, kompaniji koja ima srce!!!!!!!!!!!!!! i koja ce svojom donacijom spasiti zivot necije majke, djevojke, sestre........
@jaaaa, Ne idem jos na preglede, ide mama i ne vidi nikakva smanjenja guzvi i cekanja... ja sam pitam sta je sa novcem za mamograf,koliko je skupljeno, ako je kupljen gdje je kupljen? Obavjestava li ikad iko javnost i o cemu, zar to ne bi trebalo? Inace,barem ja,sticem utisak da je vrlo moguc scenarij ala Katarina Rebraca jer pogotovo kod nas nevolja i humanost se koriste za punjenje necijeg dzepa.
svaka cast!!!
@Lejla Mamograf i mamotom nije isti aparat.A jesu li smanjne gužve na pregledima bi i ti trebala znati...naravno ukoliko imaš 20 i više godina...Ako si bila na pregledu, trebala bi znati...
Cek..svake godine,evo vec godinama unazad se skuplja novac za mamograf i slicno...je li ikad iko cuo da je taj mamograf kupljen i jesu li smanjene guzve na pregledima ?
Super akcija! Drago mi je sto smo uspjeli sakupiti novac za aparat.Bas sa sretna zbog toga. Bogatije zemlje od nas rade ovakve humane akcije, zato ne prozivajte politicku elitu, nego na izbore i birajmo neke druge.Pa valjda jednog dana izaberemo nesto bolje.
Haha šetajte vi, šetajte :)
Jako lijepa i humana akcija. Svaka cast!
Svaka cast organizatorima za ovaj humani poduhvat, ovo je jos jedan primjer koji pokazuje da danas jedino narod moze sam sebi da pomogne pogotovo kada je rijec o zdravstvenim pitanjima. Nevijerovatno da politicka elita (dzubradi) mogu da svake godine kupuju skupocijena auta a jedan aparat koji bi pomogao hiljade ljudi ni na kraj pameti im nije. Za kraj bi dodao, da je..bem staru od AKADEMIKA !
ma lijepa akcija da nasjednu naivni,zar ministarstvo ne može izdvojiti sredstva,ali samo razmišljaju o visini plaća,regresu
Pa da niko sada ne komentira ovako divnu i humanu akciju, a to govori o tome ko se uvijek javlja. Kada se radi o glupostima i prepucavanjima, onda se u8vijek isti tipovi iiživljavaju, da se normalnom čovjeku \"okrene\" želudac. Inače SVE NAJLJEPŠE ZA OVE LJUDE KOJI SU UČESTVOVALI. A I USPJELI U OVOJ HUMANOJ STVARI ZA SVE DOBRE LJUD, NAŠE ŽENE I MAJKE.
Ja bi ovu priliku iskoristio da Zivku Josilu j e b e m mater u p i c k u!!! Zivko Josilo mamu ti ja na k u r c u nosio!!!