Sarajevska noćna razglednica
0
Šetnja od Ajfelovog mosta do Latinske ćuprije
Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al\' zato kad sutra bljuzga zavlada...suplji dzonovi,mokre noge...draga,lijepa juznoafricka republika
Ovaj je krenula preko mosta negdje na kaiš...sad nju neko tambura uz radijator, a mi citamo, gledamo slike, i uzivamo u snijegu... :)
gdje gladni narod , ne šeta? ubili ste ga u pojam kontrolom mozgova....spahić i co. što se razmilila po budžetima ko kuga
hvala lijepo za ove razglednice
Fotograf vam je karina teska...
UMJETNOST AL HAMAN, ZA PRVI OSNOVNE. FOTOGRAF KAZNI SE. OVO NEBI MOGLO U TITINA VAKTA.
kako nema bu.la zamotanih ? jeli one ne izlaze , radi religije, kada je snjeg ?
AJFELOV?! Najezim se kad to cujem ili procitam, ccc pa ljudi stvaarno!
kad\' padne snijeg skoro se ne vide prljavština, beznađe i lopovluk foto su samo takve...
Gdje mi je prvi komentar??? Nije bilo nikakvih psovki ni vrijednaju u njemu...ccc
Prelijepe slike... al grad je pun seljacina koji su skinuli opanke i navalili u Seher sa svih strana... popustite maloooo...
*ebo grad, koji volis samo radi luksuza, koji ce ti se kad tad odbit od glavu... to nije zivot, al\' sta ces kad ti nije IQ kao meni i ljudima kao sto su ja, pa zivimo u lijepom i najboljem gradu Sarajevo. Nikad ga necu napustiti, radije bi\'h umro. HVALA ĆAO !
eti ti imash pojma. koji kompleksash...
Kakvo je ovo glupo ime za most: Ćuj Latinska ćuprije. Bolje je da ste ostavili ime Principov most. Gavrilo je sinonim borbe za slobodu. Poštenije je da ste most nazvali Vatikanski.
Treca slika, prva liga, najruznija skulptura u Sarajevu konacno izgleda OK.
bravo almire
svaka cast za ove kamere iz Beograda..bas su super