Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pronađene su, a kako kaže četnička milicija nije prvi put da bježe od kuće...
Sestre su pronadjene i dobro su.
boze sacuvaj te dvije djevojke,uzas ce bit ako stvarno jesu uradili to kidnapovanje cetnici,treba ih ubit pa ko bio,cetnici il drugi!
\"@revange\" Znaci sazna li se kojim slucajem da nisu \"cetnici\" vec \"nasa balijska bagra\" izvrsila kidnapovanje, onda je sve OK. cccc. Najveci grijeg po islamu je laz i kleveta, a i tvoje nagadjanje nije daleko od toga. Samo se nadam da se crne slutnje nece obistiniti :(
ako to bude istina da du ih cetnicka gamad kindapovali ( ste se srecom policje RS nikad saznat nece) onda mogu ocekivati osvetne akcije....i tako ce to poceti.
četnici, sjeme vam se zatralo
bice bice nadje
Da im dragi Allah dz s olaksa AMIN amin amin