Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je SDA bila i jeste jaka to dokazuje i ovaj poziv, iako nisu u parlamentarnoj i vladajucoj vecini ispostavilo se da se bez njih ne moze nista rjesiti, sto je dobro za ovu drzavu i narod, a ovim se pokazuje da su sdp i sbb samo prolaznici, koji ce nestati sa politicke scene a SDA ostaje zauvjek.
Ne treba SDA da bude stalno na vlasti - nekada dobro dođe i malo opozicije, kao što je sada slučaj. Na taj način se SDA riješi parazita koji su tu iz isključivo ličnih razloga. Gdje onda ti paraziti odu, svi znamo. Tako nastaju nove političke stranke, sa velikim ekonomskim planovima, a zapravo sa istim ciljem kao i ranije - isključivo lični interesi. Dakle, SDA je organizovala odbranu BiH - to joj ne može niko osporiti (u to vrijeme su se Zlaja i Fahro uvlačili da ne kažem gdje i bošnjačkim i četničkim vođama); SDA je u postratnom periodu vodila državotvornu politiku, za razliku od ovih sada koji su za dvije godine uspjeli uništiti skoro sve što se postiglo do sada na državnom nivou. Da li je SDA griješila - naravno, ali onaj ko radi taj i griješi, ali oni koji za ovu državu nisu apsolutno ništa osim štete uradili zaista nemaju pravo da pričaju o tuđim greškama prije nego naprave bar jednu korisnu stvar.
cijelu sda treba poslati na guantanamo
@ @l20.03.2013. u 02:56, zatucam ti mat.eri genocidasu jedan, vidi se da si pripadnik genocidnog naroda po tvojim lazima, pa ti opet zat.ucam genocidnoj mat.eri, vidi lokalne izbore pa reci ko tone, reci ko je pobjedio, reci koja ja najjaca stranka u BiH, to je SDA svidjelo se to vama genocidasima ili ne, i SDA je bila jesta i bice najjaca stranka u BiH svidjelo se to vama genocidasima ili ne.
SDA spasitelji drzave BiH i Bosnjaka, citam komentare na moj komentar i vidim da su genocidasi zapjenili, jer jasno je da je SDA trn u oku genocidasima i da oni koriste svaku priliku da olajavaju SDA, jer SDA je sprjecila njihove mracne namjere da ukinu drzavu BiH i Bosnjake dovedu do nestanka, prema tome genocidasi nastavite baliti i pjeniti a drzava BiH i Bosnjaci su opstali i ostali pored genocida kojeg ste pocinili a SDA je istinski borac za drzavu BiH i ima podrsku gradjana koji su se borili za ovu drzavu, a sad zabalite i zapjenite genocidasi.
Al se gluposti nacitah,pukli ste,al totalno...
Da su se ovi PETOKOLONAŠI,Slučajni i Šćepo 92. bilo šta pitali imali bi to što tražite bez ispaljenog metka,isto važi i za ovog iz 101 Minhenske,treba da znaš da su Bosnu branile i braniće PATRIOTE svih NARODA i da ja ta tvoja mašta o podijeli Bosne samo UTOPIJA!
ŠER STOKA + SDA
u briselu bi glavna tema trebao biti treci entitet i ravnopravnost hrvata.
Ocigledno samo jedan zatucani, neobrazovani covjek moze zeljeti nekoga neprekidno u vlasti. To sto ti i slicni tebi govore da je SDA stranka neunistiva, samo cu ti reci da uporedis sta je SDA stranka bila 2010 ili 2008 godine, a sta je sad. Nacionalisticka SDA tone svaki dan sve vise, svidjalo se to vama ili ne, kada na kraju potone skroz shvatit cete koliko je stete nanijela cijeloj BiH.
A ko kaže da postoji samo jedna rupa u zakonu ? Možda postoje dvije rupe (Strah i Užas) ?
Hajde stručnjaci, kada se najedete, recite mi, mogu li ja stvoriti kamen koji niko ne može podići ???
Tipičan primjerak SDA kulturnog nivoa. Stavljam ja par homića iz SDA na tu stvar. Ima ih i kod vas na bacanje. Valjda pare udarile u glavu pa im se osladilo.
@ stavi svoje d.j.e.t.e na k.u.r.a.c mozda budes vise uzivo
I NA MOM K.U.R.C.U
SDA U SRCU!