Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mah realno nema tu bas pretjerano jakog kandidata.... Imamović- sposoban i dobar radnik, komunikacija sa ljudima 0 bodova, iako se to da dotjerati, prednost sdp+1/3 dfa je uz njeg ali eto.... Zuko- sposoban i mlad, ali "prepoletan", za koju godinu taman, sad je jos uvjek rano.... Sofović- ma daaaaj, AZDA nix u GŽ.... Kalinć- mlad i veseljak, svašta pomalo, njegova najveća prednost je to što je jaka ekipa njegovih stranačkih uz njeg ali je jako upitna podrska SDA maksimalno 1/3SDA glasača u obom momentu i 3/5SBB glasača ako se nesto ne promjeni.... Čeljo- kvalitetan kandidat, koji će sigurno spasiti dobar dio SBiH glasova, i koji se nada podršci svukud pomalo a ponajviše jednog dijela SDA, međutim u ovom momentu nema tu podršku, malo bi se trebao odvojiti od vehabija, ali eto možda je to sad u modi.... Ramović- ni ćumeza napravio nije al zna narodu oči zamazati i ulizati se da se o tome knjiga pisati treba i studentima prenositi znanje kako zahebati i slagati cijelu drzavu a i šire da u Goraždu teče med i mlijeko itd. Njegova prednost je to što je on već drugi put kandidat SDA a njegovi glasači su 2/3 SDA, 2/5SBB, 1/3DF, 1/4SBiH, 1/5SDP i svukud pomalo, a najveća prednost je to što je Islamska zajednica 100% iza njega i tu se stvar završava....
I jedno 200 Gorazdaka, kandidata za razlicite pozicije u sarajevskim opstinana.
Ja bi Bica Edina - COMBETA predlozio al nije na listi..!
KAD NEKOG NESTO IDE TO SE KAZE KO RAMBO PO MASLU...
brate bosnjacki kome dajes prednost? :))))
@diiss2SELLAM BRATE, MUHAMED RAMOVIC JE NEPOBJEDIV,,PREVISE JE URADIO ZA GORAZDE.. MNOGI REZULTATI SU VIDLJIVI U SVIM SEGMENTIMA DRUSTVA.
@BOSNJACKAvizija500 onda isprobanog ne treba mjenjati!! :))
PRIKAŽI ODGOVORE (34)