Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
možda 2030 godine... kad nebude ovih stranaka, neko u vlasti budu ljudi koji hoće radit za efikasniju BiH, nema ovdje napredka, da je ovo zadržat do sad....
Mislim da smo jedina država u svijetu koja nema ministarstvo na državnom nivou, ali bojim se da sa nacionalnima strankama koje su građani izabrali na posljednjim izborima i nećemo još dugo.
Ne funkcionisu vam ni kantonalna, a vi bi da uvodite drzavno. Ali sto da ne, kada imamo 180 hiljada ministarstava sta fali i da bude 181. Samo neka se prave radna mjesta za pobjednike izbora i njihove porodice.
Gdjo Tanovic, Vi gdje ste dosli, tu je postalo nepodnosljivo. Jer Vasa sujeta I egoizam, nemaju kraja. Zena sa bolesnom ambicijom bez pokrica. Sve je pokusala, godinama trubi o korupciji a zavrsi kod Ganica ciji je "univerzitet" napravljen od arapskih para, koje su trebali dobiti jadni borci, no Ganic je rekao da je bolje da im uvale certifikate.
Treba ukinuti i ove postojeće a ne praviti nove.Ovi izgleda pripremaju mjesto nekom svom pulenu.Koji krvopijski sistem majku im .
Ma kakav državni nivo, mi ni civilnu zaštitu ne možemo podići na državni nivo. Svak hoće da je šerif u svom selu.
Ovi će kad napune po 99 godina u penziju. A ni tad nećemo imati državno ministarstvo obrazovanja, pogotovo ne tehnologije.
opet ovi pametnjakovici prosipaju pamet