Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je sa ostatkom drzave?
Pa za alijinog zujca nema dalje. Od stupa do marijindvora. To je centar svijeta!
Ma samo Sarajevo je za njih drzava haman, a vala i kad dodjes u Sa izgleda kao da si u Austriji u poredjenju sa ostatkom.. ostale gradove da ikako mogu sve bi iscijedili i sve pare trebaju samo u Sa nigdje vise..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ženo grizi me
Prije su oni Hercegovci po kamenjaru fatali otrovnice i uzimali pare. Sad sve otišlo u irsku nema ko da vata i nema seruma.
https://www.sadrzaj.net/2021/09/brazilski-naucnjaci-u-cudu-zmijski.html
doslo iz Beograda
Sad me rahat moze zmija ujest
Serum se proizvodi ubrizgavanjem male kolicine zmijskog otrova konju. Imuna reakcija stvara antitijela koja neutraliziraju otrov. Jedna doza seruma u HR kosta 22000 kuna( skoro 3000 €). BiH moze sama proizvesti serum ( i HR) ali je problem u tome sto bi za proizvodnju necega (sto nam moze ali mozda i nece trebati) trebalo na drzavnoj sisi( plati) drzati dvadesetak ljudi svih 12 mjeseci da odrade nesto za mjesec dana. A ostalih 11 mjeseci bi radili sta?( hladili jaj.a).
ne znam sta svi ken*ate kad vas 99% planine rijeke sume nije vidilo...betonjara sve 😅 al bitno je pametovat..😅
🐍 PRVA POMOĆ KOD UJEDA ZMIJE 🐍https://www.youtube.com/watch?v=-W7Y2BcsjAw&t=174s
Dobro je, sad mogu kod punice
Sad nek Vas ujedaju zene Toliko od mene
mamu vam j*bem i sarajevski pašaluk!! sve ide samo u bakirov aganluk. i onda kad Tuzlaci, Gorazdani, Lukavčani...idu u Srbiju po pomoc minderli b*lije hraljaju kako su nam oni pravi prijatelji i da to ne mogu biti Srbi
Ko ba sere protiv zmija?
Opet Srbija spasava... Pa dokle vise? Ovo bliskoistocno sarajevo, sto mu vise pomazes, sve bjesnije i nezahvalnije!
ima li u nas bajnih strucnjaka koji znaju proizvesti serum, ili u institutima rade samo blesavi clanovi mocnih familija?
Mogli ste nac sliku zmije sa ovih prostora ,a ne kako muze kobru.
Kad te ruzna Sebija ugrize tu nijedan serum ne pomaze !!!!!!