Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adra nevladina organizacija, pod okriljem crkve, pomagali su tokom agresije na BiH iz Italije. Cuj socijalna pravda u religiji!! Takva ne postoji, jer da postoji oni arapski seici i vjernici ne bi imali zlatne wc solje ili kardinali, Vatikan, najbogatija drzava. I sada ce da teorisu o pravdi.
Jel ovo samo za predškolski uzrast? Pa imatel ijednu partiju od nekih 300 registrovanih sa socijalna pravda u nazivu. Imate pravda, al to se odnosi na one koji su se naduldurili tranzicijom, zatim socijal al bez pravde nego nako, Jedva čekam Partiju Tranzicione Socijalne Pravde, skraćeno PTSP. Ih šta ta stranka ima doživotno opredijeljenih za nju !!!
Da to nije kakva štamparska greška,..... valjda: "Socijalna nepravda u Kur"anu i Bibliji" !
Kad je tako zašto hodža iz mog džemata ima dva auta pred dobrom kućom, uposlenu djecu, uzima koverte na dženazama....... Odgovor je u tome da on nije NEMAM već je on IMAM.
"vjernici koji aktivno praktikuju religiju ..." Mislite "vjernici koji apstraktno praktikuju religiju ", poznatiji kao - instant vjernici. Kad vidim ko sve "praktikuje" vjeru okolo, dodje mi da pljucnem. Svaka cast onom iskrenom vjerniku, bilo koje konfesije, ali su u promilima i imaju moje postovanje.