Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos kad bi nezavisna drzava pitala svoje neprijateljski nastrojene susjede sta ce raditi...
neces im ti govoriti sta ce raditi ! ukrajina je nezavisna zemlja a ti i putko s rusije radite sta vam volja - tj dok vam narod ne presudi !
Rusi su u više navrata jasno rekli da nisu umješani u dešavanja u Ukrajini - zadnji put sam Putin kad je rekao da mu ne pripada da dogovara ikakvo primirje sa Porošenkom jer predstavlja državu koja kao ne učestvuje i tim sukobima. Pa otkud im sada neki plan od sedam tačaka i briga za "traženje mirnog rješenja"?
kako sad rusija smije odlucivati sta ce druga drzava da radi u svojoj inostranoj politici ako se to ne tice i ne odnosi na rusiju? ne shvatam ko trazi odobrenje rusije?
...otprilike kao što je amerika pritiskala kubu i sssr da uklone nuklearne balističke projektile sa kube 1960 ili 61-e...onda ameri nisu željeli ruse u avliji, sad rusi neće nato u avliji...
dobro si povukao paralelu comi, to je to...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ma ne petljaju se rusi u unutrasnje stvari ukrajine ni najmanje ovaj cikica nema pojma o cemu prica
a kako je ovo vijest iz bih ... misli liči ... al nije :-)