Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog zna kakve je sve zlocine uradila Bakirova privatna obavjestajna zlocinacka agencija Seva.
1993 godine pod vodstvom vec se zna koga, stranke SDA je bila dogovorena podijela Bosne i Hercegovine na tri nacionalna regiona u kome su se mnogi usprotivili. Jedan od protivnika takve podijele je Sefer Halilovic. Nakon toga je izvrsen atentat na Sefera koji je tim atentatom trebao biti ubijen umijesto njegovih bliznjih. E sada je vakat da se nakon 20 godina sazna ko je to narucio. Da li je tu dokumentaciju Kebo dodijelio ministru sigurnosti Radoncicu, i ko se odmah uzmotao oko tih papira? Da li je Bakir ili je neko drugi?
Gaetano Ti stvarno trebas na psihoterapiju, malo jacu!!!!!!
sta je u tom lose.Braca se dijele pa opet ostaju braca i vise se ne svadaju jer svak zna sta je njegovo i bolje se postuju vec kad su bili zajedno.Sto se tice BIH mora ostati cjelovita i neovisna,a ako imaju Srbi entitet sto ga to nebih teebali imati Bosnjaci i Hrvati.
DOK SU ZLOČINAČKE HORDE SDS 4 GODINE RAZARALE SARAJEVO SA OKOLNIH BRDA DOTLE JE NJIHOVA KOALICIONA BRATIJA IZ SDA RAZARALI TAJ GRAD IZNUTRA ! Zašto je mutavi alija Amijenio generala halilovića? jer je čovjek bio protiv uvoza vehabija i zalagao se za multietničnu Armiju BiH. te krvave 1993 alija i njegovi hababi su ubili zadnju šansu da ova zemlja ikada bude normalna.
Sefer je čestit čovjek !
kako to KOS sve fino poklopi da zakuha sto vise...bas sad kad je slina kebo kao predo "dio" dokumenata Fahri,umjesto tuzilastvu,izlazi i treca knjiga...valjda u prve dvije nema dovoljno dokaza sta li...i ovaj sferov sin je fenomen...sa 6 godina koiko je tada imo,sjeca se svih seferovih razgovora sa Alijom,i ostalim tadasnjim generalima...genijalac...volio bih i ja da se ovi slucajevi rijese ali izdavanje knjiga po necijem nalogu,koje dodatno pravi razdor medju narodom, nije rjesenje...a rijesice se tek kad budemo imali tuzilastvo i sudstvo nezavisno od politike...a to cemo pricekat
Bakir izvrsio atentat na Seferovu porodicu jer im je smetao da podijele BIH na tri etnicke cjeline. Srecom taj plan im nije uspio...
Vrijeme je da se okonca istraga atentata na porodicu Halilovic ali ko da gledam da Bakir svim silama to opstruira kako ne bi zavrsio u zatvoru...
Objave knjiga malo zvuve na trazenje medijske paznje. Vec ako se zna ko je krivac, treba prikupiti konkretne dokaze i krenuti sa tuzbama, pa nek krivci konacno plate za svoje zlocine.
Jesu ovi Bakiri zafrkani... još da su im ona zlatna janjičarska vremena pa da se zovu Bakir-aga... A, šta je s onima što mu raznesoše grob oca?
Ko nam posla Izetbegovice da njih nije bilo i da ih danas nema, vjerovatno bi nam se bolje pisalo.
Pa evo,danas na sceni imamo slicna desavanja,gdje kriminalni Vrh SDA zajedno sa kriminalcima iz HDZa celi presudu Sejdic Finci da okrenu ka rjesavanju iskljucivo Hrvatskog pitanja u Bih,cime bi SDA ostvarila san iz 93e(zbog cega je i ubijena trudna zena S HALILOVICA) o podijeljenij Bih u kojoj bi oni imali vjecnu vlast,tj pogpodno tlo za daljnje pljacke i kriminal. DAvno sam rekao da je SDA zlocinacka organizacija,i dok se oni ne uklone sa politicke scene u Bih,nema nam naprijed.
Kad tad,sve ce izaci na vidjelo, ko je sta narucio i koje ubistvo je naruceno!!!
i u ratu su Izetbegovii gledali smao sebe i sad im se neki ljudi klanjaju, bas smo i glup i smijesan narod
"Jasno Ko dan",moras da shvatis Gaetana,svim papcima poput njega odgovara da SDA vlada do kraja svijeta,jer ce u suprotnom vrati da se vrate na selo odakle su 92 sljegli u gradove,pa zato sada sere i pljuje po Titu.Za vrijeme Tita jeo kravlja govna negdje po istocnoj Bosni,pa sad dosao na svoje,moze da krade kolko mu se cefne,Seljacka demokratska anarhija(SDA),imaju svi pravo da kradu do mile volje,haha.
Idiote sebicni neposteni,maloumni,Tito je pobijedio fasizam,nije sa mindera osluskivao ko ce da odnese pobjedu u 2 svjetskom ratu,i nije se okrenuo laznim vrijednostima kao PAvelic,i minderasi sa Turbanima oko glave,nego je stao da se bori protiv svjetskoga Zla koje je i danas u Bosni prissutno,na jedan danas malo blazi nacin,ali u kojem su akteri isti,kriminalci koji kroz masku borbe za nacionalni interes u sstvari traze sebi pogodno tlo za daljnje pljacke.Za sve ono sto su radili u zadnjih 20 godina.Svi preci su mi bili u Partizanima,borili se za pravdu,za istinske vrijednosti.Dok sam bio MUSLIMAN sa velikim M,imao sam sva prava,kako sam Bosnjo(kako me nazivaju Bosnjom,a to nikada necu biti),nemam posla 20 ,nikakvih ljudskih prava,ne samo ja nego stotine hiljada drugih.Ono sto je Lenjin uradio 1917 sa carskom porodicom Romanova,i sa 5 miliona bjelogardista nje nista sta treba uraditi sa vama,dok narod umire od gladi,20 godina nakon rata vi pricate o Cetnistvu,jer su vam stomaci puni
Semir je jedan vrlo pametan momak, zao mi je sto mu je majka stradala, samo zato sto se njegov otac nije uklapao u planove Izetbegovica o tadasnjoj podjeli drzave na 3 etnicke cjeline.
Svi oni koji su se tokom rata i nakon rata zalagali sa multietnicku Bih,i koji se nisu uklapali u ALijinu viziju podjele Bih na 3 etno teritorije su bili uklonjeni
TAko je Enna,u Briselu se o ovome prica,samo se treba malo strpiti jos.