Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko vidim,mnogi unapred nisu upuceni o ovom nesretnom slucaju,jer je ovo uistinu i bio nesretan slucaj..ali da,tako je to u nasoj drzavi,zalosnoj. zamolio bih da se ne javljaju niti da komentarisu osobe koje stvarno ne znaju o cemu pricaju! unapred hvala.
ludi za genocid dobiju 12 god kao sto je slucaj sa Biljanom Plavsic,nakon sedam god izasla a pobila hiljade i poklala. nju i slicne njoj ,koji su silovali djevijcice klali djecu,predstavljajte javnosti kao monstruma a ne ovo ubozno dijete,dijete,dijete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GADI MI SE OVA DRZAVA
nedavno ovdje u zenici covjek u pianom stanju udario autom covjeka i na licu mjesta ga usmrtio, dobio je18mjeseci zatvora iz ovog vidimo da se pravi razlika izmedju ljudi......zapitajmo se kako je bilo njegovoj porodici......i ovaj da ima para dobio bi 3 godine.svima je poznato da danasnje policajce mozemo kupiti za 20 KM a kamoli vise,poceli su bukvalno traziti da im se plati \"pice\" to se licno meni desilo
zalosno je to sto kazete da je UBICA,on je nazalost samo neretnim slucajem to napravio,nije ga ubio kao sto pisete i to je dokazano!!!
drot, meni tebe pravo zao :(
Brzo su ga osudili. Kad bi ovako sve ubice brzo nalazili i osudzivali. Sta je sa ubicama Vedrana Puljica??
SDA se bojala da ce SDP uvesti \"policijsku drzavu\", pa su nam oni uveli lopovsku i kriminalnu drzavu u kojoj su ubice zasticene k\'o polarni medvjedi!
Kazna je zaista premala. Ali nije kriv sudija, kazna je propisana zakonom. Kazna je 10 godina jer je tako odlucila SDA / SBiH. Oni su donijeli takav zakon. Mjenjaj vlast u oktobru!
Da nije zalosno bilo bi smijesno. Nadam se da ce sudija koji mu je izrekao presudu biti na cesti kad ovaj izadje.
sramota i to opet sramota po ko zna koji put. 10 godina je nista al bas nista !!!
Ma i kod nas je isto.
Sad će u Zenici biti ono\"Evo ga novi kolač\"
visio bi on meni na trgu ...
Kakva Amerika tamo zatvaraju samo one koje ne mogu po dzepu udarit.
al je mnogo pepi decko :$