Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eki ,,Seljački savez FBIH\'\'. Zar kod nas još ima seljaka tj. zar nisu svi preselili u gradove???
Kupuj domace... Kupuj srcem...
Greška u tekstu, treba stajati: Atentatora i pljačkaša Lojanovića...
E stavrno nema vise smisla, koliko samo zavist prema Premijeru Niksicu. Od kad mu premijer nije odobrio kreditt ovaj je kontra njega i ulizica SDA. Premijeru zavrsi ovo na najbolji nacin. Podijeli ljudima novac, ovi su svakako odavno pokrali sto se pokrast moze.
A znali ste odmah naljepiti premijera Niksica, znalo se vec odavno ko kolo vodi, SDA i ovi Linjevci, pokradose sve sto stignu. Premijer odobrio posticaj ovi odmah sve blokirali, kazu daj nama MALKO..
joj lijanovica, jest lopov hahhahha, i on bi sad nesto pricao, ccc hahhaha lik mi je presmjesan
Sve je pokrao lopov stari.