Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smao tako.....tebali ste još srnu, čardžićku i ostale experte negdje ubaciti :)
Konaković i Bukva su spasili košarku u Sarajevu, imamo najjače klubove u regionu. Red je da i Kanton isto tako srede :)
coek bez škole da bude predsjednik skupštine kantona cccccc
Kad moze Terminator da bude guverner Kalifornije, sto ne bi Hrast bio predsjednik kantona. Oba jaki ko zemlja ...
ccccccc ko nam sve vodi zemlju dobro imamo mrvu hljeba da jedemo Konaković , Bukva, itd itd ako si bio uspješan košarkaš ne mora značiti da ćeš biti i uspješan političar e majko draga a baška što im moraju postaviti visočija vrata ovim dugonjama još i taj trošak!!!
Zašto nebi sportista bio dobar političar. Ovdje su političarima postali zaglavci koji nisu bili ni na izvoru rijeke Bosne. Sportisti su navikli na težak rad, red i disciplinu - nadam se da će nešto od tih navika prenijeti i u Skupšinu i Vladu Kantona.
Pa nekad se za njih ( Seju i Elvedina) govorilo da su netalentovani - pa stigli u reprezentaciju. Šta ako i ovdje zaigraju dobro u inat onima koji se nisu oznojili ni da bilo šta urade što je teže od filđana ili kašićice za šećer!
od vlade experata do vlade basketaša :))
Koliko mi imamo ovih bukvi u politici, cijela bukova šuma, nije ni čudo što smo ovako napredni i razvijeni. Nego mi se sve čini da će, ne bude li se nešto pomjerilo s mrtve tačke u ovoj godini, narod uzeti sjekire u ruke i krenuti u sječu šume, doduše nelegalnu, ali sasvim razumljivu i očekivanu :)
SADA NA LISTI ONAJ HAJVAN BEĆIREVIĆ, A ZA DŽINDOM ODMAH IZDATI POTJERNICU!
Vidžaj Arnolda.
Samo da ga ne shvate bukvalno!
a staje sa Harunom de njega uglaviste nije vam to sportski
Hajde,Sejo je za razliku od Konakovica,bar znao tablu pogoditi
BIĆE TU JOŠ I TRICA. A TEK KADA BUDE ZAKUCAVAO FARAONČIĆE I SDP-ovce
Jbg,steta sto je Kindze (Mirza Delibasic) umro,SDPovci bi bili mnogo jaci nego danas ;)
Ahahahahhhahaha, kakav cirkus, Bukva, Konaković, jel' to nama netko fali... Hej zaboravili ste Rašu Radovanovića za Ministra bez portfelja
Najveci u Bosnjaka :-)
Big Bošnjakovski, nešto kao Big Lebovsky
Sve neki košarkaši!
"Pred nama su brojni izazovi sa kojima se zajedno sa izvršnom vlasti u narednom periodu moramo suočiti. Vjerujem da zajedno to možemo dobro uraditi, da ćemo opravdati povjerenje građana koje su nam ukazali na oktobarskim izborima", rekao je Bukva - Nije on ovo izjavio nego rekli da ovo izjavi! COjik ne zna ni gdje je vidite da je izgubljen skroz.