Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se stobom moj Gringo samo se nadam da ta ista zemlja gdje ti zivis nije nama primjer.Samo pogledaj sta uradise u Iraku i Libiji sa svim tim silovanjima i preko 250 000 poginulih civila...I nikom nista ! ops ode 15 djece u Avganistanu...It is just collateral damage,,,,so what ?
ne kontaju te stvari ova junad ovde prijatelju, za ove je samo razbi, razvali, ubi, sutni, zato je tako kako je.
svima koji su takve stvari radili za vrijeme rata,nije bitno koje su nacije,nabijem im ja sve zivo i mrtvo sto imaju..ljep pozdrav iz amerike te divne i daleke zemlje...
A komandna odgovornost is Sarajevske mahale i onog iz haga koji je okrenuo glavu na zlocine ne postoji..Ko fol nisu znali jadni Jesu li znali za logor u Tarcniu i Hrasnici ?