Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ga je primio ? ? ?
Crnadak, odmah mu se oči ispravile.
Hahahahahahahaha...dal on zna kaka je sa njim sprdnja al na čitavom Balkanu.......
"Kurz pocinje balkansku turneju" znaci opet je Balkan najebao...
Žali se zabrinuti roditelj ravnatelju: - "Znate ravnatelju, mog sina u školi zovu Urac." Ravnatelj: - "A kako mu je pravo ime?" Brižni tata: - "Enis."
A jos i kratak...
Znaci opet primamo Kurza :D
Svi bi da prime gospodina Kurca
Ništa pametno za narod ni od ovog Kurca.
Godpodin Kurc 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
papanski komentari
Ako već pišete Dženifer onda napišite i Kurc
Dobro došo, ima sponzoruša za zguzzzit'
Sebastian Kurz i njegova nova balkanska turneja sa novim hitom: Ko će u Evropu nek mi cucla prezime! Ne propustite naredni nastup na Koševu! Stanite u red, svako će da dođe na red!
Ko ce prvi poletiti da ga primi :)
Jednom sam slično gledao na eurosportu, neki trener se prezivao Kurz i sad kao komentator govori :"Ja mislim da mi komentatori ne bismo trebali delikinirat prezime trenera Kelna" hahahahah
Zna je on odakle treba da krene...
Dobro došao Kurče :-D