Prva presuda u slučaju Turković
0
Sead Dumanjić osuđen na pet godina zatvora
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je sa Šejlom Jugo???I ona je član zločinačke organizacije!!!I nju iza rešetaka,ništa nije bolja od ovog Dumanjića!!!
UB:IJTE ULCINE P:S.E U SARAJEVU ! SLOBODA LJUDIMA I DJECI, S:MRT KE:ROVIMA !
ode bulja u propast
Svaka čast Seadu za hrabrost,konacno se neko usudio govoriti protiv mafije
i sad ga cinkare klosari iz racunara.
sahmo brate cekamo te u mahali
j.a d.o.v i najveci samo znajo otimati i krasti stici ce njih sva njihova zlodjela,sejo dohakase ti a mislio si da si veliki kalibar
ne kontam kako mozete bit uz tog ziju i njegove kriminalce...treba ih sve po kratkom postupku,a i vas sto ih podrzavate..
SEJO PAPAGAJ
bošnjakistanu med i mlijeko.Kriminalci i ubice hodaju ulicama.Ko nije u zatvoru,taj je u Koloseumu.Super vam je na tih 24% rezervata;samo naprijed, porokajte se svi.
ZIJO MAJSTROJE CARSIJA JE UZ TEBE !
CINKAROS..!!!
Ne treba ni robiju gledati kao nesto negativno... Dobice on dosta ljubavi u zatvoru...
Ko izda pizda! Vas Sead Dumanjić aka SNITCH.
Ne kontam zasto skoro svaki osudjenik to isprati sa osmijehom. Pa ljudi nemaju osjecaj krivnje ni kada su krivi, nisu ponizni nikada se ponize.... pa gdje ovaj svijet ode!!!!