Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi toliko se.remo, odnosno naš jedan i jedini lider Lagumdžija toliko ser.ee, da sve smrdi oko nas, tako da Pećanac nema šanse da nas stigne s pomoću filmskih trikova :) A sad ozbiljno, pročitaj još jednom saopštenje pošto pominješ s.ranje da ne pomislim da ti te tvoje genijalne misli izviru iz gu.zice. a na koncu pusti njih dođi da s.eremo zajedno :)
Kakva korist od prijevremenih izbora kad će opet isti doći na vlast. Jedino da se strankama koji su krivi za ovu situaciju zabrani kandidovanje na ponovnim ozborima. Naš je narod glup on će opet glasati za SDA, SDP, Dodika i HDZ.
I ja sam za ovo, makar da prilevremeno znamo da ne nista nece promjeniti.
ce oni sutra Vijece, ne isplati im se vise provocirati nikoga, vec malo baciti prasine u oci narodu. A Vijece tesko da ce ista uraditi pametno.
Ne se.ri Pecanac........................................................