Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo glasajte za nas, pricacemo sta god hocete .
Koji je ovo SDU, jel' onaj od Pećanca ili od Lazovića i Komšića??
ima SDU i USD, USB.... kako li vec, ne znam jos ko je u kom!
NE!!! Sistem glasanja prilagoditi okolnostima i potrebama građana!
Jefitni politicki poeni. SDU je na vlasti, a ponasa se kao opozicija. Ustvari, nesto su se dijelili, ko je sada u SDU?!?!?!
Pećanac je dopremijer KS i oni su sukrivci za to što se građanji Sarajeva smrzavaju jer nisu ispoštovali neke dogovore sa toplanama.
Ovi se jave ovako nekad pred izbore!
SDU mudrovanje pred izbore... Joj svi pametni kada se glasovi trebaju skupljati.
Ako se ponavlja izvinte: Zapis sa ambulantnog pregled u KCUS, dana 27.04.2014.godine: PODACI: Pacijent dolazi vozilom hitne pomoći u nesvjesnom stanju u koje je došao na radnom mjestu u štampariji „OKO“ gdje je, po riječima kolega proveo više od 30 sati neprekidnog rada pokušavajući da uradi plakat na kojem se trebao nalaziti poslanik u federalnom parlamentu Mirza Ustamujić. IZ ANAMNEZE: Nakon izvršene reanimacije pacijentu je konstatovan nizak nivo šećera u krvi kao i jako nizak pritisak. IZ STATUSA: Po izjavi pacijenta nakon 37 sati rada, nakon što nije uspio na plakat veličine formata A3 staviti glavu poslanika u federalnom parlamantu – Mirza Ustamujić, naglo mu je pozlilo te je pao i udario glavom o ivicu stola nakon čega se našao u nesvjesnom stanju. PREPORUKA: Pacijentu preporučujem odmor od 40 dana, a gdinu. Ustamujiću da slijedeći put svoje plakate radi u veličini A0 (hamer papir) kako bi mu glava mogla stati u format.
Ima ga brate!
Nama ne treba grijanje, nas ljubav grije izgleda, a nemojte da vama u kantonu i Zeljkovicima bude hladno. Vama klima moze raditi!
...ako ću se grijat "na lazovića" neka fala...
Sve ne bi li koji glas pao :)
Hoce li pasti sta mislis ti?
hewheehe Tako se kaže u narodu, a čisto sumnjam da će biti zapaženi.