Zbog glasanja za Rezoluciju o Siriji
0
SDS: Radmanović da sazove hitnu sjednicu Predsjedništva BiH
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li četnjaci zaslužili da ih neko pita za nešto!? Neka idu kositi livade, nije diplomatija za njih.
ody-ebbaus, vi radite vec 20 godina sta hocete. e sad je red na nas, trpite ili kupite prnje
Super potez lagumdzije i IZETBegovica! Sve sto pravi tenzije u vjestackoj tvorevini tzv. behahaha je pozeljno i krati joj rok trajanja! Mirna disolucija po cehoslovackom modelu je ono sto nam treba svima i to je ovim potezom velikomuslimana jos blize! :))
nije tacno-dovoljna su DVA!Petokolonasi genocidni cigani srbi opet laju i opstruiraju BOSNJACKU BiH iz nepostojece \"RS\"!
E moj \'\'ole\'\' cime se ti jos zanosis...druga drzava, velis??? Dje to? Mislis ta genocidna tvorevina tkz RS??? Pa vas ubi bijela kuga, vi ste sami sebe zaboravili. E moj \'\'ole\'\', \'\'vataj\'\' se ti majcice Srbije al negdje blizu Begisa jer ce vam i Vojvodina jos malo otici-)))))))))))
@ole žao mi je ali Srbi više nisu kmetovi i neće biti , pa da Izet BEg odluči šta će biti . Izet Beg može da kmetuje , ali samo Bošnjacima , na Srbe zaboravite , to je drugi svijet , druga država .
E ako vi srpičići smatrate da su SDS-ovci političari eto vam ih. I popustite više te računare, njive su vam ostale nepokošene i stoka vam nije napojena. Haj\' na posao.
eo Bošnjaci , ode vam Dodik , dolazi opet SDS , jel vam lakše . ovako se vodi politika . NIje bitna Sirija ni UN ni rezolucija ,ali princip je bitan .
Vi Bosanci? Misliš vi Jugoslovenčići, fensi petokolonaši iz memljivih sarajevskih podruma?
Govori u svoje ime balijice, nismo baš svi ovdje Americi/Saudiji/Izraelu nag..uženi poltrončići. Ne volim ni Rusiju ni Asada ali je Asad cvjećka u poređenju sa od strane Zapada plaćenom bandom vehabija i plaćenika koji sebe nazivaju \'pobunjenici\'
Nemoj se ti brinuti za Bosnu, ima ona svoje kćeri i svoje sinove. Tvoje je da se pobrineš oko livada i pašnjaka i da radiš što ti se kaže, a državničke poslove mi radimo onako kako treba. Samo se ti nemoj puno sekirati za Bosnu. Biće Bosne!!! Za referendum treba imati i još nešto osim jezika, to smo samo mi mogli.
Moje vidjenje ------------------- Iako je BiH ,raspadom EX YU, pripala u nasledstvo sadasnjim generacijama Srba,Hrvata i Bosnjaka, oni se ni malo ne razlikuju od \'\'male djece\'\' -[ robova-] sve dok je BiH pod starateljstvom Medjunarodne zajednice ili bolje receno Amerike i EU.Sve odluke koje Parlament i Izvrsne vlasti BiH donose prema vazecem Ustavu i zakonu, podlijezu vlasti i kritici Amerike i EU i oni ih mogu promijeniti,a da ne pitaju nikoga iz BiH izuzev svojih ulizica i dousnika-uglavnom Bosnjaka-, koji u ime BiH a za svoj racun cine najvece zlo BiH ,drzavi u koju se zaklinju i govore da im je ona jedna i JEDINA. Zbog toga BiH i nije drzava ,vec protektorat.Posto ova agonija dugo traje ,doslo je vrijema da se ta agonija prekine i da narodi BiH pocnu zivjeti kao slobodni ljudi,a ne kao robovi. Da bi se ta agonija prekinula treba ici na REFERENDUM o stvaranju tri male drzave-neovisne i slobodne-sto prije,inace \'\'izgibosmo\'\'.
E veću glupost odavno nisam pročitao. Čestitam na gluposti, ne može ni to svako
BiH kao žrtva agresije, ni po koju cjenu nije smijela podržavat međunarodnu agresiju protiv Sirije. A to je ono što čini. A što SDS i SNSD laprdaju, znak je njihova dogovora s Bakirom, da se opravda ovaj kukavički čin, logikom ako su Srbi protiv, Bošnjaci su za. A vi ovce blejite...
kada ce ova srpska krmadi da se odcjepe jednom da negade tu sredinu
@BiH Bez obzira Putin ili ne ovo je hajdučija ako nije bilo dogovora u Predsjedništvu. Postoji Ustav i zakon, bil\' ti podrž\'o Lagumdžiju u drugim stvarima mimo zakona, kao što je izručio Alžirsku grupu? Jednom kad se Ustav pogazi poslije može da radi ko šta hoće
LJUDI IZ DANA U DAN UMIRU, A ON BI KOJEKAKVE SJEDINCE SAZIVAO!! SPAKUJ KOFER I U RUSIJU, PA SE TAMO PROTIVI, MI BOSANCI SMO ZA REZOLUCIJU...