Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Riješio je burazerov gorući problem, nije lahko za privatnika raditi makar bio kum sdpeovac. Imal još išta da može ovaj domuz uraditi za zajednicu.
saopštenja u dva reda, ne bi bilo loše da su naveli koje to on nagomilane probleme rješava, bar jedan dva..
Ah cudna li jazuka ako i podnese ,samo ce biti jedan u nizu manekena koji su se uhljebili na budjetu drzave
Hebo te koja frka samo što je neko tamo anoniman potegao neke špekulacije o nekim ostavkama (čitaj: naučna fantastika). U normalnim zemljama nije tolika frka ni kad se podnese ostavka.
SDP je uradio vise nego sve vlade od rata pa naovamo zajedno :))) Sad vi desnicari, nacionalisti, fasisti slobodno dislajkujte moj komentar :)))
On kao pojedinac nije u mogucnosti nesto spektakularno da napravi... Pored tolikih bolesnika i vlastoljubitelja u svoju licnu korist...
Covijek radi svoj posao, veoma dobro ako se uzme u obzir kompletna bolesna struktura ispod njega...
fukaro odlazi...drzava nije privatno vlasnistvo
Hajde bolan Nermine daj ostavku vidis da nemas pojma ni ti ni ta tvoja svita ZLajinih klimoglavaca. Uradi to za BiH svega ti.
suplja, de nam navedi koga je to toliko Mujezinovic udomio. Mislim mozda jeste, ali evo ti kad znas navedi nam to toliko bar 20%.
MORA JOS FAMILIJE DA UDOMI, PA CE ONDA PODNIJETI OSTAVKU. MORA MAKAR MALO DA STIGNE MUJEZINOVIC I BRANKOVICA, NEMA SANSE DA IH 100% STIGNE, ALI MOZE JEDNO 20%
neeermin niksic
pada vlada do zime GARANT! da Bog da se nikad vise ne vratili smetljari bezobzirni!
Past će vlada, garantujem! A i dat će ostavku ovaj levat, tipično za sdp-Ovce!