Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A onda ce baqir u rudnicima otvoriti 100.000 radnih mijesta da narod moze vratiti dug. Dobro smisljeno, biznis plan za deset.
Novalic,"menadjer iz realnog sektora"!?Nekako mi je imo' urbanu facu,ali izgleda sam pogrijesio!
redovno objavljujete dugove srpske a svoj dug niste ni sad objavili. stalno u biznis sekciji pojavljuje se takva vijest iz republike srpske. otud komentari "blizi im se kraj" a godinama to pisete i nikako kraja. i niko da objasni sta misli da ce se tacno desiti ako srpska bankrotira? nestace ko grcka? sve da lozi muslimanski narod. mi da smo duzni ko japan opet nista ne mozete. od vas kredite ne dizemo.
jbo "po marke po glavi,,,po danu ,,mozemo mi to,,hocemo mi to,,godi nam....i to godinama
E MNOGO JE SDP "BOLJA"OD SDA.
A vi kao niste zaduzivali, koji supljaci u om. sve od zla oca i jos gore matere
oni su najvše uhljeba nakačili na drzavnu sisu i ti uhljebi nas koštaju milijarde. zaposlili su i matu i gutu, i opet sve stranački i rodbinski, nista po struci. zbog tih lazi ih raja pomela na smece a oni se sad opet nesto javljaju jer izgleda da stvarno kontaju da su njihovi glasači glupi čobani a ne obrazovana, gradska raja
a SDP, duše drage, napaćene, za svog mandata su od svojih usta odvajali kako nas ne bi zaduživali. Čak su neke rate i iz svojih džepova vraćali, samo da nas razduže..
Sdp na aparatima, da je SDP-u da zaduzuje.