Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da nije kraj, ovo je samo jedan u nizu dodikovih pomjeranja granica. tako ce i jednog dana proglasiti nesavisnost, a ovi laznjaci ce pisati statuse po fejsu.
Mijatovic ce biti pometen iduce izbire, sada je uspio u podvali bosnjacima, iduci put neced
Koja podvala istinskim patriotama BiH!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
... ajde sad Partizani
Bosanski pravoslavci trebaju da se najvise raduju ovom danu i slave ga dobili su drzavu u drzavi koja nikad nije postojala.
Fašizam level pro. Dodikovci, jel shvatate da ste pod Staljinom?
Ovo je sve maslo glavonje dode
RS i Dodik stalno nešto uvjetuju a mi smo pristali na državu bez zastave, himne, dana državnosti i drugih atributa za koje se niko ne bori. Ko će i kada pistaviti ultimatum da BiH mora biti država a ne Dodikova šprdnja.
Šta reči osim tamo je sve samo ne BH a.
Bas Vojina briga, on je svoje odradio. Na bazi lazi I podvala populizma I trovanja je zasjeo u fotelju vlade Federacije i sada narodu soli pamet i nastavlja da truje... Plata od 6 000 km lezi..
Zabranjeno organizovanje dana drzavnosti u Banja luci. Da cujemo odgovor populista i licjemera Vojina Mijatovica i SDP drugova sta imaju za reci...
Bravo!
Što ne kažeš da će te održati bez obzira na zabranu. Samo trabunjaš bez veze!!!
Sta reci dan drzavnosti slavi jos zapadna obala Bihac, Cazin i Gazza tj Sarajevo, Zenica, Tuzla i dio Mostara. To su Bosnjaci dozvolili kad im ovakvi likovi sudbinu kroje. Ovo se rješava jednostavno svi koji rade iz Rs u Fbih od sutra nerade sva roba sto se proizvodi u Rs ne moze se prodavati u Fbih pa da vidimo.
Uspjeli su u svom naumu, a ti možeš nas ljubiti do sutra.
Samo pljujte po Hrvatima pod člankom Barbarića, jedino vam to ostaje. Srbima ne možete ništa.
dodik i viskovic paprike zesci jbl mater svoju koja ih je okotila.
Samo uz Nato i Altea, samo naprijed do konačne pobjede!!!