Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP u rudarstvu,znaci ode Kukic,Munever Cergic,Lapandici iz rudnika Banovici,odose kriminalci u rupcagu!! i Vrijeme vam je bilo,mafijasi jedni,svu ste svoju familiju zaposlili,i obezbijedili im zadovoljan zivto,ali sve ce vam to ubrzo prisjesti !!!!
Sretan rad SDP-ovim ministrima.... A ovim drugim, nemojte samo biti ko do sada... Ucite od boljih...
A šta će dobit naši Fahroooooooo, kukavna nam majka za koga i zašta glasuvasmo
zasto SA-X brani da se spominje rijeci \"pedo.fil\"... zar sada i njih stitite? nije ni cudo, branite reketase,mafijase,narkomane,pa sad eto i pedo.file...dokle vise?bas ste fasisti.
kako to da sdp ide u koalciju sa strankom koja je Bosnu zavila u crno? ova koalcija ce BiH odvesti do palestinskog sala. sve samo narkomani,dokazani pedo.fili,reketasi,mafijasi i cakijasi u ovoj koaliciji.... zaboravih mesara, ali on je zanemarljiv.
Raspada se pomalo KRIMINALIZIRANA HOBOTNICA u BANOVIĆIMA!!!
hahah izgleda da ces grijati stolicu sa Kukom ne u QiM klubu,nego iza rešetaka...hahahah Zato stedi to malo novca od 8.000 Km sto vam podijelio,morat cete to opet vratiti,tako penga Kuko skontao!! ha ha ha BanOOviiickaa hraljooo !!!
Piše da ima 7 komentara, a možeš ih pročitati samo 4. Gdje li odoše ostala tri, mežu kojima je bio i moj, nepodnošljivo nepristojan i uvredljiv: \"Sreća pa se rastališe programski a ne matematički\"
Što je babi milo, to joj se snilo. Kuko ostaje, na veliku žalost komunjara (zato je SDA i uzela MUP, kako se ne bi desilo da se SDP-ovi udbaši ponovo poigraju \'83.). Ministarstvo rudarstva i energetike SDA nije ni htjela, iz više razloga, a i SDP će ga najvjerovatnije utrapiti Lijanovićima.
Odoše Kukićii iz Banovića u ćuzuu,i onaj njegov famozni disko klub QiM!!! nema višee krađee,mafijašu jedan!!!!!
evo haman da su placali i programskom sdpu....kako ti ide u njihovu platformu... a doduse ona i jest zasnovana na reketu
samo ih boli ko će kolko fotelja zgrabit marš đubrad
Programski mesar je programiran u jedno ministarstvo. Tako to biva kada u TZ kantonu nemaju vise pametnih clanova!
Sreća pa su ovo programski podjelili, a ne matematički