Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahha da li iko vise ista vjeruje Zlagumdziji
HAHAHAHAHA Koje providne laži ma nivou malenih pionira. :D :D :D
@indijanac ...kad bi znao kakvu si glupost izvalio :)
@commi... ubit\'će te mržnja prema muslimanima pametan momak,a tako mrzi...
ovo Bakir šugavac prijeti zbog konkurencije,garant
Njima uvijek neko prijeti. Jake li stranke.
Pocinje narode, pocinje! Tako je i nama Srbima prijetla zelena mejtefska omladina u Sarajevu dva mjeseca prije 6. Aprila, sve to genocidne hodze planiraju, pa sada i drugim \"neposlusnim\" bosnjacima.
Kako saznaje FENA iz pozdanih izvora bliskih MUP-u Kantona Sarajevo, SIPA-e i OSA-e, anonimni pozivatelj sa inicijalima Č.N. je zapravo Čak Norris. SDP se potom odlučio da zaustavi svakog glasača, njih 3 miliona, i saopšti kako nikako ne smiju glasati za navedenu stranku.
Sramota narode moj
ovom zemljom zavladala je tama svaki put kad DZAMIJASI I CRKVENJASI DIGOSE GLAVE IZ PRAŠINE
Sreća pa ne pobijediše :)
Ulazimo u praskozorje Bosnjackog gradjanskog sukoba. Dovoljno se malo provrtiti po ovim partijskim forumima i sve je covjeku jasno. Nakon ovih izbora nece nista biti isto kao prije njih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemamo komunizma jer to je lako kvarljiva roba mi to ako do podne ako ne prodamo bacamo ...lako kvarljiva roba
pa ko još da se bakće sa komunističkim smećem, hajde ba, oni su za smetljišta.
hahahahah, dobro vas naucio vas ucitelj dobrica cosic da lazete, fas.isti jedni
@anticommi ...dobro je džamijaši / crkvenjaši...vaša inteligencija i sposobost su razorne snage...što dotaknete u prah pretvorite :)
hahah, ko da ce iko povjerovat im..