Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stani malo, ko je ovdje lud?! Oni imaju svog kandidata, vi svog, a niste protivnici??!! Dodaj tome kandidata Naše stranke, nezavisnog Berbu i zajedničkog kandidata SDA-SBB (uz podršku HDZ-a) i rezultat se nazire sam po sebi.
Pokazace se u Sarajevu da je DF u funkciji SDA od samog pocetka. Politicka stranka bez kadrova ali sastavljena od ucjenjivaca iz desetak stranaka.
PA DOSTA JE I TOG IMAMOVIĆA ,ZAR MORA BITI DOZIVOTNI GRADONAČELNIK
pojma nemate koji su diletanti ti iz df-a.o vi zeleni, ljubicasti i crveni su grozni a ti naranđasti nisi nista bolji
Halakno je vama Željko gospodski...
Željko će uništiti stranku svojom arogancijom i ničim opravdanom prepotencijom. Zamjerio je Zlatku a on ima sto puta veći ego od njega, samo što mu nije ni za čarapu prevrnuti u profesionalnom smislu.
Znam ja sve to sto vi govorite, ja samo kazem da je SDP ispo naivan sto vjeruje DF-u. Kakvo ba ujedinjenje ljevice to je samo prica...