Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je i bilo da neko pocne pricati o ovome... Ovo je zaista veliki problem, posebno u zimskim danima
Imajući u vidu alarmantno stanje i sada već dugogodišnji problem na području cijele Bosne i Hercegovine po pitanju velikog broja napuštenih pasa na ulicama, SDP BiH smatra da se moraju intenzivirati aktivnosti na rješenju ovoga problema.
http://www.24sata.hr/dobre-vijesti/dva-psa-satima-tijelima-grijali-djecaka-6-izgubljenog-u-sumi-296545?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_campaign=FB+page+statusi
Pa kome SDP ovo piše, sami sebi? Što ne riješe problem, na vlasti su i na nivou BiH i na nivou FBiH.
Problem će biti što će SDA kriminalci kao što je vlasnik firme Murai Komerc svjesni da će izmjene zakona spriječiti da preko azila pljačkaju budžet raditi opstrukcije na svaki način. Ne bih se čudio da se, nažalost i zbog problema lutalica pozovu na nacionalni interes. SDP-ov prijedlog obuhvaća tzv. humanu eutanaziju.
Pošto smo usrali sve u drzavi, mi iz SDP-a cemo se ulizivati gradanima tako sto cemo "satro" rjesavati probleme pasa lutalica. JOJ OPET SUPLJA!!!!!!
ETO VIDITE DA JE PRAVI SLOGAN DRŽAVA ZA ČOVJEKA A NE ZA PSA
da hoće šintori Lagumdžiju u šinteraj, da ovaj narod prodiše..
je uzeo pare za azil u Praci.........
Ne samo žrtve napada pasa, već što ne mogu spavati od njihovog laveža, smeće na svakom koraku koje ostavljaju pesniti koji hrane te džukele. U svakoj normalnoj sredini, psi se uspavaju, ako se ne udome. Jedino u zaostalim zemljama se puštaju na ulicu.
commi de molim te ti nešto reci :D
ja bih ostavio zlaju i damira a niksica i ostale u azil!
super su mi ovi naši političari, čuj treba riješit hahahaaaaaaaaaaaaaa pa to i moja baba zna, samo gospodu pa vi ste ti koji to trebaju uradit, naći način, novac, sistem itd.....hahahahhhhhhhhhhaaa e molim te _TREBA riješit-topla voda ponovo pronađena........:P
ma ne znam prijatelju bojim se da su ovi mladi puno opasniji za stanovnistvo ali eto razumno pricas ocito se razumijes u problem! :)
@ee vlast ne može da riješi osnovna prava čovjeka a da riješi prava životinja ;)
Ovo riješiti azilima je nemoguće, broj lutalica je ogroman i osim što bi bilo prepreskupo za izgradnju i održavanje zauzimalo bi jako veliki prostor i predstavljalo bi i veću ekološku opasnost nego su to lutalice sada. Znači jedino rješenje je da se uspava velika većina, da se eventalno mlađi ostave na životu i tek nakon toga treba razmišljati o azilima.
@commi rak je nama u sistemu :)