Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi REKET umislio da je on drzava, pa postavlja samo njemu \"podobne\" koje niko drugi ne podrzava.
Joj mene glupana, ja sve mislio da je Novak djokovic prvi reket, kada ono ZLAja
link; http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Nezavisne-u-posjedu-transkripta-Ganic-odgovoran-za-Dobrovoljacku-Foto-97768.html
Jadni mali smrdljivi \"novinari\", tj. đoge & bakiri & šagolji sa www.guzno-crijevo-x.com održavaju izvanredni redakcijski sastanak jer im niko nije rekao kako će objaviti vijest da je tzv. Vlada Županije Središnja Bosna nelegalna. Inzko ih prvo postavio za ministre pa im ga onda šuknuo do jaja. Hahahahahahahaha... A sad je na redu reketaško-crnokošuljaško- atentatorsko-pljačkaška banda koja sebe zove Vladom FBiH.
Ja mislim da je ono pola protiv Bosne iz neznanja zbog konstantnog ispiranja mozga. Ja odoh pit dok ne pocne rat:)
Divi predsjedništva i ekipe. Osim onog kepeca što onako jadno izigrava Hrvata u predsjedništvu, nigdje ni jedne krštene duše. I to mi je ta graDŽanska opcija. Kakva li im je tek ekipa iz nacionalne opcije?
Bosna je drzava koja ima drzavno uredjenje koje ne postoji nigdje na svetu. Pola stanovnistva je protiv nje, druga polovica nesto pokusava na silu. Bojim se da je ovakvo stanje neodrzivo, stavovi suvise cvrsti. Uostalom ovdje samo pisemo jer nemamo sta pametnije raditi.
Pod hitno je nuzno sazvati Kongres SDP. Partija je izgubila kompas zahvaljujuci nesposobnom i korumpiranom rukovodstvu koje predvodi \"sultan\" Zlatko Lagumdzija. Ne desi li se to uskoro raspad SDP je neizbjezan.
nas bosanaca se ovi nacionalisti najvise boje. zato nas i nema u ustavu pokusavaju da nas ubjede u nesto sto nismo ali kad tad cemo doci na svoje vazno je da nosimo svoj bosanski identitet u nama.
Ne dijeli se to tako lako jarane. Svi Hrvati neka budu u cijeloj BiH ravnopravni. U svojoj drzavi, kao sto je gledaju Komsic, Kljuic npr. To je nelogicno, Logicnije je 3 kantona u Hercegovini pripojiti Hrvatskoj. Ako ne dozivljavaju Bosnu kao svoju, uz to se jos nazivaju gradjanima druge drzave, mogu samo sami sebe iskljuciti iz vlasti sto je i bio slucaj. Ne odlucuju Madjari u Bugarskoj kako ce se voditi zemlja. Slicno je i sa RSom. Ali ruska zastava u Banja Luci je bio vrhunac.
ja kad vidim lagumdziju na tv neki istinski bosanski ponos prostruji mojim tjelom
Kapiram. Neka je nazovu ovako: Zajednica Bošnjaka rimokatolicke vjeroispovjesti. Nadam se da je sada formulacija dobra. I njihovo je pravo da predloze ko ce ih predstavljati.
NAPRJED LAGUMDZIJA- povaljaj tu g a m a d bosanci ujedinimo se protiv srba hrvata i bosnjaka koji hoce da uniste nas bosanski identitet
Vi u SDP ste pomahnitali totalno. JEDINI krivci za katastrofalno stanje zemlje od izbora do dans je PLATFORMASKA koalicija koju vodi SDP i pomalo asistira SDA. Lazi da neko drugi koci uspostavu vlasti nece vam upaliti. Vidi narod kakvi ste vi buzdovani. kakav Dodik i RS. Nemaju oni veze sa vasim marifetlucima.Sikter
HDZ - nit je hrvatska, nit je demokratska dakle samo Zajednica. Z. Zamisli mi Bosnje sad napravimo stranku Egipatska Demokratska Zajednica, i tamo su muslimani. Kapis?
Jedi g..na Lagumdzija.Sam ces ti past u rupu koju si drugima iskopao.