Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.mm.co.ba/site/tr/arhiva/52-sramotna-zabrana-selama-u-maglaju
Vidi Narcisa, vidi poltrona, fuj SDP.
vidi ministra vanjskih poslova u borbi za opstine. vidi federalnog premijera i on gubi vrijeme, dok sdp gubi na svim poljima. izgubise vlast u kantonu sarajevo, a oni skacu u borbi za opstine. nemaju vjere u ostale \"visoke\" funkcionere (citaj ublehase i vodjine uvlakace). a vodja toliko postuje maglaj da je dosao u izlizanim farmerkama
nisam simpatizer SDP-a..ali u Maglaju moze i njihova kandidatkinja mnogo uciniti..zena je jaka i ima mnogo volje.. volio bih da sadasnji ostane, al i Jasna da bude, sta god da se desi ok je
JEL I OVI OBECAVAJU ZLATNE KASIKE MAGLALIJE ILI CE OD MAGLAJA NAPRAVITI \"ZURICH\"?????????????????????
Pa puno je đe god dođu. Biraju najmanje sale u koje može stati jedva dvjestotinjak ljudi, vode uvijek dva autobusa onih za dnevnicu (dnevnice plaćaju parama ovih napaćenih bosanskih građana - ne troše svoje), tko da idu na siguricu. Pa to može samo smisliti reterdirani \"slučajni prolaznik\". Fuj!!!!
Tanahno, tanahno. Da mi je znat koji mrski neprijatelj eliminisa iz SDP-a Bogica, Niju, Ivu, Komsu... Sa njima bi ovo imalo smisla. Ovako, korporativizam, klijentizam, vlastodrzacka patologija, ljudska plastika cista.
Samo naprijed nikako nazad... uz sdp sigurno idemo naprijed to ste nam jedino vi dokazali
Vidi se ko uvijek napuni sale..svaka cast