Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imama poruku za navijace iz tuzle sarajeva a i banja luke sljedeci put kad krenete u proteste i palit drzavne zgrade i predsjednistvo treba te se maoruzat do zuba i i ja cu vam se prikljiciti jer ovde je narodna revulucija neophodna za opstanak!!!
za mene je odgovorniji SDP za SDAov lopovluk od same SDA .. da je SDP bio normalna, napredna i prosperitetna stranka nikada ova fašistička govna ne bi ni prismrdila vlasti
zivjeli komunisti i socijalisticka partija jedini pravi drugovi nasih svih normalnih naroda!! dabogda pruzeli vlast na cijeloj teritoriji bivse SFRJ tad se ja vracam svojoj kuci i postajem komandant milicije da hebem kapitalistickoj - sovinistickoj - nacionalistickoj stoki majku, nece biti dovoljno pendreka koliko rebara i kicmi treba slomit da se osveti za ove napacene narode
Naša presjenica Sebija je upravu njojzi sve dajte paš vidit kako se država vodi! To je prava prestavnica bošnjaka! A vama je ljubomora što ona ima sve pare a vi ništa nemate fukaro! Samo Sebija i SDA!
@Slobodan ma nema ona pare, eno bake izjavio da imaju skupa njih 2 7000KM vrijednosti.
za 10 godina bejha postaje islamsk drzava SMRT ARAPIMA I TURCINA
TURCIMA
Samo vi pričajte. Sebija preuzela KCUS pa sad će i medicinski fakultet. Ovaj narod zaslužuje ovu vlast. Ovo je teror glupe većine nad pametnom manjinom. Jeste glasali - sad jedite govna što ste izglasali. Za 3 godine nema više doktora u BiH samo sa privatnog fakulteta Ganića i SDA klike. Pa kad odvedeš dijete pedijatru koji je završio medicinu za 5000 eura na privatnom fakultetu a kapacitet takav da je srednju jedva sklepao.
@r2d2limeni Hadžović Džuvo mira da ode. Neka sazove sjednicu Nastavno-naučnog vijeća i provjeri da li uživa povjerenje istog. 58 (2/3 članova) od 86 Vijeća je za njenu smjenu. Neka ne drži fakultet za svog taoca a radi fotelje.
@ADLER Pazi nemam ja ništa protiv da ode bilo ko ko neradi svoj posao. Ali svima je jasno da SDA hoće isključivo svoje kadrove bez obzira na kvalitet da ubaci. Istina je da je Sebija zavela red na KCUS i da sve sad funkcioniše tehnički 10 puta bolje na KCUS- ali nema kadra. Sad se stažistkinje i mladi doktori obučavaju i treniraju na pacijentima jer nema ko da im pokaže. Nahebali su pacijenti koji sledećih 5 godina budu testni kunići.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahahahaa,,,kakvi su ovo ublehasi mamu im je,,,svaku javnu sutanovu u kantonu ostavili u milionskim gubitcima, i sad sole pamet MRS U 3 P.M
u ovoj zemlji se svako brine za svoju guzicu tako da od te priče nema ništa...koga briga za studente u ovoj zemlji!?...
Ima li šta u Travniku za 5000 KM dvoumim se između Golfa IV i nekog fakulteta ?