Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I posljednji pokusaj ostanka na foteljama je propao..i sud je rekao ODLAZITE!!!
Ovo je dovoljan znak da neljudski,profiterski,lopovsko-politicki šljam treba konacno da ode..a naravno da su poslije toliko pogresnih odluka prema narodu i državi BiH svjesni da ih nema i nece biti nigdje!!
svejedno ionako brak sdp-sbb pada na sledecim izborima, smijem da se kladim a sdu dolazi na vlast.
narod je gladan,o tome se i ne govori,tako nam i treba
cuj rom ahmetovic il siptarka i kriminalka u privatizaciji hadziahmetovic da budu bosnjacki nacionalni interes??? To samo imbecili u SDA i SBiH se nadaju
Podrska SVIM MINISTRIMA SDA KOJE SRBI GENOCIDASI POKUSAVAJU SKINUTI SPOZICIJA !!! SDA JE BOSNA I TAKO CE OSTAT !!! Da NECE BOSNJAKE PREDSTAVLJATI SNSD I SDS stoko jedna , VI KOJI POKUSAVATE PO SVAKU CIJENU SVESTI BOSNJAKE NA NULU Ko sto su to RADILE 50 godina KOMUNJARSKE SRPSKE HORDE ZA VRIJEME TITA i koji su prvom prilikom POCINILI PLANIRANI GENOCID NAD BOSNJACIMA !!! Sikter svim GENOCIDASIMA SRBIMA, IZDAJICAMA I KOLABORATORIMA NAJGORIH LJUDSKIH INSTIKTA BARBARIJI SRBO VAMPIRIMA !!! Predsjednica Ustavnog Suda RBIH-e je genocidasica srpkinja koju je Lagumdzija postavi krajem Juna , KO I GENOCIDASA SRBINA kojeg je takodje Lagumdzija postavio MADA SVI ZNAMO NEPRIJATELJSKO I IZDAJNICKO DJELOVANJE MILORADA BARASINA koji je INTENZIVNO radio protiv DIVJAKA, GANICA i JURISICA !!! I poslije Barasinovog neprijateljskog i izdajnickog djelovanja za koga nje ni kaznjen ni optuzen LAGUMDZIJA JE POSTAVIO ZA GLAVNOG TUZIOCA RBIH-e GENOCIDASA SRBINA !!!
Uh što ih sud spusti, a jesu bili i poletjeli
Eh, da smo \'92 umjesto u podrume pobjegli našoj bradatoj braći na Pale, sve bi danas lakše bilo...
Eh, da smo \'92 umjesto u podrume pobjegli našoj bradatoj braći na Pale, sve bi danas lakše bilo...
Eh, da smo \'92 umjesto u podrume pobjegli našoj bradatoj braći na Pale, sve bi danas lakše bilo...
Ljudi šta ce mo ovo se izgleda zahuktava...ako bude zakon o porijeklu imovine..GOTOVI SMO!!!
Eh, da smo \'92 umjesto u podrume pobjegli našoj bradatoj braći na Pale, sve bi danas lakše bilo... @ admin - kiss my shit you piece of shit
Sud je sud !
Jos da ih sud posalje na nekakav goli otok da do kraja života tucaju kamen...dosta su nepravde nanjeli Bosni i Bošnjacima!!!
Hoćeš reći da si ba.li.ja i udbaški isprdak, islamizirani Srbine
Eh, da smo \'92 umjesto u podrume pobjegli našoj bradatoj braći na Pale, sve bi danas lakše bilo...
Narod je znao, ali ne i SDA, odluka suda je i više nego očekivana