Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasicni nerad. Pa kako mislimo ostvariti neki pomak, kako mislimo da izadjemobarem malo iz krize. Troglava azdaja zna samo putovati, ocigledno.
Ovo je ocigledno plan troglave azdaje da opstuira vlast sadasnju i daljni tok i funkcionisanje drzave. Gdje je sad taj sav Zeljkov patrotizam, pa Zeljko priklonio si se Radmanovicu koji je do sada stopirao sve dobro za BiH, a dinastiju Izetbogovica ne moram ni spominjati i njegov doprinos o unistenju BiH.
Super jos nemoj te placati penzije pa srusit cemo vam tu je*benu drzavu koju zovete BiH uzimate poreze a necete moci isplatiti mirovine pa vidjet cemo dokle ide strpljenje "mojih"
Nevjerovatno je kako ova trojica koji su se udomili u ovome predsjednistvu, koje je narod svojim glasovima na ovo mjesto postavio uzvracaju tom istom narodu ugrozavanjem njihovih osnovnih prava *(pravo na zasluzenu penziju, pravo na platu, pravo na invalidninu i mnoga druga prava). Kako ih nije sramota sta nam rade, kako ih nije sramota sutra izaci pred taj isti narod i nesto obecavati da ce uraditi, da ce sve uciniti za dobrobit BiH i toga naroda, hoce li imati obraza za to, pitam se. Da izaci ce, jer oni nemaju obraz. STOKO NERADNICKA, TRBA VAMA MOTIKE U RUKE, A NE OLOVKE!
Stotinama hiljada ljudi, koji ne primaju plate, penzije, niti bilo kakvu socijalnu pomoć, neće pomoći usvajanje budžeta. Budžet je namjenjen političarima, zaposlenim u državnim institucijama, onima koji imaju status penzionera i onima koji imaju socijalna primanja a takvih je 50% u državi.
Samo se medjusobno optuzujete. Vlade ne valja predsjednistvo, predsjednistvu vlada, RS-u Federacija, Federaciji RS, a samo je jedna istina: SVI VI STE TESKI NERADNICI.
A gdje je detaljni plan kako ćemo sljedeće godine vratiti milijardu i sedamsto miliona bez da se zadužimo dvije milijarde???
svim mogucim politicarima, pomocnicima sekretaricama, vozacma itd itd prepoloviti plate ionako kurcem ne mrdaju, ukinuti kantone i eto para za sve da rahat zive, cak i ostane za pokretanje industrije ;) lagano rjesenje samo fali jeno 200,000 ljudi na ulicama ;)
Sa vama kmerima i drzava ce doci u pitanje a ne samo penzije...imatel' ikakvu drugu politiku osim kredita od MMF-a....uradite nesto...ne krivite uvijek druge...ali vi i vasi ovi placenici na komentarima znate samo kukat plakat i prebacivati na druge...dok su drugi bili penzije i plate nisu dolazile i pitanje a nije bilo ovoliko zaduzenja...samo da izbori dodju i da vas vise ne gleda niko...
Komsic pokusava da skrene temu sa pravih problema. Glavni problem je sto on usporava usvajanje budzeta. Ako to uspije onda nece biti plata, penzija, naknada.... Uzasan potez od strane Komsica!!!
komsic je idiot, poslusaj samo jedan intervju sa njim tipicni bosanceros
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
kad ce muslemani svatit da je bih dosao kraj...broji svoje posljednje dane...Dodo rusi li rusi..nema moram priznat da Srbi i Hrvati rade svoj posao izvaredno cak i vise nego se ocekivalo
kada tebe počastimo!
Šta bi od onakvog čovjeka, e moj Komšiću, nimalo me ne čude postupci ove dvojice ali vi koji ste uvijek slovili za patriotu i nekoga ko voli ovu zemlju ovim postupcima pokazujete čistu suprotnost od toga, svojim postupcima nanosite direktnu štetu najosjetljivijim kategorijama ove države. Razočaran sam u vas više nego u bilo koga na ovoj političkoj sceni.
BiH treba mijenjat iz temelja
Apsolutno se slažem, međunarodni protektorat na 5 (+5) godina dok se iz naroda ne iznjedre pametni, pošteni i sposobni ljudi.
Umjesto da se pomogne narodu,nasa trojica predsjedavajucih narod jos vise unistise.Sramota.
Za vrijeme svog mandata nista korisno ovo predsjednistvo nije uradilo.
Ova trojica nemaju šta pomognu kada narod neće sam sebi da pomogne. Ustani kuko i motiko i pomogni sebi. Oni miroljubiviji neka prestanu da glasaju za njih!
prljavu igru igra ovaj komsic, mudro i licemjerno, nema sta... samo je problem sto je provaljen, sta je radio 8 godina u fotelji???
sake ... Prljava je igra kada obečaš SVE ZA NAROD I DRŽAVA PO MJERI NARODA, A ONDA IM ODMJERIŠ OD ŠAKE PA DO LAKTA. I JOŠ KAŽEŠ, ONAKO UZ PUT, PREČA MI JE STRANKA NEGO DRŽAVA. Jeste li zaboravili to?
Predstavljaju tri nacije a kradu u timu. Tuga i jad. Komsicu, gdje ode onaj obraz?? Za onu dvojicu me i ne cudi, al' tii.
Šta li je Komšić ukrao??? Možda većinu glasaća SDP-a ili vas raskrinkao kao lopove, naravno mislim na dvadesetak spodoba oko njega i uspjeh u sakrivanju kartona o ličnim lopovlucima " izabranih"!