Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto bi usvojili budzet da vam MMF da kredite vama i Dodiku pa po drzavnim institucijama ,glasao sam za vas i nikada vise jer sve drzavne institucije svukoste u ravan ,Zeljko stvarno ima stav trazio prije pola godine visi budzet sada prvi glasa za umanjeni pa gdje je tu stav uzmi od naroda da nam da MMF da se rastalimo sa RS-om.Sramota samo udri po bjednom narodu neka je vama dobro izdrzat cemo jos dvije godine pa ce i vama smanjivati plate kada budete obicni gradjani.
SDP poznati drzava za njih i to. Dodje Sveto Pudaric, i sere onim pecinskim nastupom u stilu Mila Dodika. Poznati paraziti, kad su bili opozicija imali su pun koorac za reci sad kad imaju sansu da urade, opstuiraju i kopanje ograde, daj ba ljudi popustite vise.. Znas mozda su oni ipak matori i bili fini, dok ih nije dodik primio na svecanu veceru i reko dje leze pare :))) Nikad vise za njih. Drzava za covjeka a oni izgleda matori..samo sebe smatraju ljudima
Naj bolje rjesenje je da Bosnjaci u Srebrenici i u citavoj RS uopste ne glasaju. Da neko hoce njihovo misljenje nebi bili protjerani.
jedina stranka koja radi na rjesavanju najvaznijih pitanja za bih
\"Dnevno-politicke svrhe, pilicaranje, ko biva, kanalizacija, septicka jama, pokazacu drugi prst, ko sto nas narod kaze...\". I eto mu verbalnog dometa. Dok se SDP ne odlijepi od ovakvog rijecnika i jezicko-pozerskog pristupa koji im diktira diktator Zla-Lag, nece moci doprijeti do uha nijednog normalnog covjeka, pa makar i bili u pravu. Ovo vise nieko ne cita, i ja sam sad izgubila bezveze minut...
Neprihvaljivo je da SDP prihvata budzet, odyebite isti ste svi.
oj ebali vas i izbori i stranke vise sviju redom !!!!!!!
Pazite se sad, nama je bitna pravda, ona prije ubistva nevinih su bila politički korištena, ovo ubistvo nedužnog čovjeka, mi ne koristimo u političke svrhe uoči izbora !
Zlajoglu, sta cemo sa Sarajevom i kriminalom. Srebrenicu i srebrenicane svi skupa prestanite zloupotrebljavati i obecavati nesto sto necete ispuniti. Moze li kako pomoci pokret \"Dosta\"