Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
greška sorry
Što mi izbrisaste komentar? Molim obrazloženje.
Nema sa tu šta istraživati. Jednostavno se radi o nestručnosti ljudi u izbornoj komisiji i zdravo. Da je šta tajno izborna komisija nebi ni znala za te priloge. Garant bi im SDP prijavio u izvještaju te priloge da je u pitanju neka petljavina ne budite smješni.
Mirsad Đapo izabran za predsjednika Skupštine Brčko DC
CKSKJ; koji bolan slucaj da bakir istrazi?! sta ima da se istrazi nesretnice.. ponistena presuda.. joj kako vam smeta sto je pljacka, raskalasenost, pedofilija i zlo onih za koje ste glasali (nacionalisti) iszasla i izlazi za na vidjelo. ko da je vas zlocin jel de? pa nije da nije.. to ste sve vi glasaci omogucili doticnima.. ima ko ce da vam sudi
@ah-nece,al hoce 60 minuta...
pa sta ce sad sda-ovci, havaz i fahro, oce li i ovo na naslovnicu?