Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova odluka je krajnje iskazivanje bahatosti sadasnje Vlade KS. Nezakonito naplacivanje parkinga, pljackanje gradjana ovog grada. SDP je imao priliku da vrati nadleznosti opcinama dok su imali vecinu u Kantonu, ali nisu, tako da je ovo dijelom i njihova krivica.
sad sto ugrabi SDA to je to, jer oni gube izbore svjesni su sami, a i sa vodom sto rade je cisto otimanje od naroda, narod placa isto racune, sam da oni ustede energiju na pumpama koje trose, bhtelecom im nije vise ko prije sto je bio "zlatna koka",sve ce opuhat do izbora, cilj ridjobradog.
Sam da dignu jos cijenu parkinga. Da se rastereti grad od auta. I uvedu vinjetu za centar. Dosta vise auta.
Sam da dignu jos cijenu parkinga. Da se rastereti grad od auta. I uvedu vinjetu za centar. Dosta vise auta.
Подршка Влади. Док се народ буни само преко кликса, треба искористити ситуацију и наплаћивати све.
Cujte ovo: "Vlada KS patentirala praksu naplate javnog parkinga kakva ne postoji nigdje u svijetu." U Evropi je normalno da se parkiranje na vecini mjesta u gradovima naplacuje 24 sata dnevno. "oblik pljačke svih građana Sarajeva" Nisam znao da svi gradjani imaju auto? Onda mi zivimo bolje od onih u Svajcarskoj!
Previse je auta, kod nas svako ocekuje da parkira auto pred haustor, kafic ili tamo gdje je krenuo pa se u auto sjeda i za 100m udaljenosti, nedao bog da kad negdje krenes parkiras malo dalje pa pjeske dodjes ... Ja sam za to da se uvede 24h placanje parkinga ali uz to da stanari imaju naljepnice da tu zive i da imaju povlastenu cijenu parkinga, ko god tu ne zivi - izvoli plati. I mnogo manji gradovi u bih su rijesili parking na taj nacin.
@darkness11... a što bi stanari uopšte plaćali javne parkinge pred zgradama u kojima žive... sad ću ti reći, to je zato da bi jkp rad mogao plaćati uhljebe koje su preko stranke zaposlili. I čuj naplata 0-24, pa to jarane ne postoji nigdje...
@dragunov... a da ne spominjemo da ovi koji su izglasali taj zakon, ne plaćaju parking nikada i nigdje osim ako ne plate "na firmu" to jeste opet našim parama
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
uvedite i putarinu za voznju po gradu, pljackasi
Konaković samo razmišlja gdje će i kako uzeti novac...zakon to je on, ali povlačit će se on godinama po sudovima.
kako se kupe bodovi za izbore.. svi ste vi bolan ista goooovnaaa