Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi su komunisti i titini sljedbenici samo u drugom pakovanju stranaka ,a hvala svima koji posjete ovako nešto što bi trebalo cijeniti a ne ismijavati i omaložavati,ipak hvala svim koji se sjete posjetiti ovako lijep spomen park ,i jedno da bude jasno koliko sam vidjeo ovaj spomenik je namjenjen svim poginulim rudarima rudnika i molim vas razmislite šta govorite i pišete,navodne patriote
Pozitivna simbolicna posjeta, ukomponovana sa konkretnim politickim sadrzajem koji se odnosi na poboljsanje statusa rudara danas... kao i sa efikasnoscu elektroenergetskog sektora koji bi neko rado raskusurao... odlicno:-)
Domovina naša je rodila Hiljade i hiljade junaka Jedan od tih delija To je moj komšija Avdija Nije bio on niti bombaš Nije bio on niti sportista Sve što je imao od oružja To su srce, ruke i lopata Zemlja je bila srušena Valjalo se dizati iz pepela Radio je tada Avdija K\'o što radi deset armija Jednog je dana, 23. oktobra Zlatna značka udarna Zasjala na njegovim grudima Dugo će se sjećati Avdija Tog jesenjeg podneva Dugo će se sjećati Riječi jednog od drugova: \"Ti si naš ponos, Avdija, Ti si naš ponos k\'o zastava\" Našla se i slika njegova Usred fabričkih novina Njegov je dan udaran A njegov san je Hiljadu tona za jedan dan Dođoše nova vremena Izgubi se negdje Avdija Zaboravili smo svi na njega Imamo dovoljno bagera Samo ponekad Pred prvi maj Zovne ga direktor osnovne Da uveliča proslave Priča anegdote i podvige Tog dana Avdija Pokupi plakete i ordenje U okičenom razredu Počasno mjesto zauzme Prije nego pred klince izađe Koju ljutu popije Kao pjesnik što ne vjeruje U vlastite stihove Njegov je dan...
ti si nas ponos Alija
Ovaj yuga je puko skroz majkemi hahahahah
Sto se i ovaj hajvan Lagumdzija zna provaliti :):):):):)
SVE NAJBOLJE O ALIJI (SIROTANOVIC I IZEDBEGOVIC)!!!
Ima nekakve simbolike u imenu i prezimenu tog pocivseg covjeka . Zanimljiv mi je i ovaj sitni sicardzija \'\'ljevicar \'\'na baterije, Sratko Lagundzija. Tipra mu fotke,i teleceg pogleda u kojem se vidi da mu je \'\'srce na lijevoj strani\'\'. Depovi su sa obe strane, samo se ne vide. A Alija crko jadan u bijedi .Dzaba onolika lopata! Umrije i on i Yuga , a i BiH se nesto ne osjeca dobro.
Alija Sirotanovic nije gradio samo BiH nego nesto sto je bilo mnogo vise od ovog razjedinjenog pasaluka. GRADIO JE JUGOSLAVIJU, A TI SI LOJO LOJAVI BIO TITOV PIONIR, TITOV OMLADINAC, PA SI POSTAO KOMUNISTA. ZATIM SI MUTIRAO U NACISTU, A SADA IZIGRAVAS SOCIJALISTU.. GADIS MI E LOJO... Gori si od neonacista SDA-SDS-HDZ koalicije I NIJE TI MJESTO DA IDES NA GROB ALIJI SIROTANOVICU JER SI KAO I OSTALA BAGRA IZDAO IDEJE ZA KOJE JE ALIJA ZIVIO (ALIJA SIROTANOSVIC- NE GOVNAR I LOPOV IZETBEGOVIC)...
Zar nije Alija S. bio maskota komunistickog rezima koji je sluzio da se narodu prodaju muda pod bubrege?
SLOBODNO RECI I DA JE SDP KADAR DOVEO RUDNIK BREZU U PROPAST ZIVU, A DA JE COVJEK IZ SDA USPIO, UZ SVE PROBLEME KOJE SU MU PRAVILE I SDP, A NZALOST, NJEGOVA SDA, VRATITI RUDNIK NA PRVU POZICIJU I DOBITI NAGRADU MENADZER GODINE. ZLATKO, OBJEKTIVAN SI KO SRNA U RATU. BJEZI IZ BREZE I RUDNIKA.
Koji cirkusant je ovaj Lagumdzija...
...njegov uticaj je u ravni uticaja koji je imao lijevi Titin testis . U paru sa Komsicem sacinjava kompletne mosnice Josipa Broza. Pa , balzamovane , naravno!!!
Dabogda ti Lagumdzija, Komsic bio na tvom spomeniku uskoro, smece crveno!!!
...