Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ste se uhvatili mostara i multikulturalnosti, nek cijela drzava bude takva s istim pravima za sve, sve dok je na razini drzave sranje,biti ce i u lokalnim sredinama!!!
Daj da sve podijelimo pa onda da sastavljamo što se sastaviti može. Na silu ili prevaru, ne može ništa, pa ni ovo što je sada.
Nema ništa dok se isto ne učini u Travniku.
Mostar je jedini multietnicki grad u Bih za razliku od npr. Sarajeva: zvanicno postoje Istocno Sarajevo i Bliskoistocno Sarajevo, zato ljevicari i ostali multikulti dusebriznici pometite prvo svoje dvoriste pa onda pametujte drugima!
Jel to niste Probosanska stranka jer niste isli na SDA-ov sastanak sa minornim strankama ili neko misli da je SBiH ozbiljna stranka. O tome nista niste rekli kao i onome kokain decku Omeru Cevri nista ne rekoste da ljevica ovdje postoji. Kod vas samo suplja, nigdje one pozitive u stava.
Neka se zove Mostar, ali vi na jednoj strani mi na drugoj, pa će mo se dogovarati. Samo tako il nikako.
Ako cemo dijeliti Mostar idemo i Travnik, Tuzlu, Sarajevo...
Što se tiče ovih džihadista u komentarima kojima nije bitno hoće li se podijeliti, već je samo bitno da se pljuje ljevica. Možete se sageti i baciti jedan krug čitavoj ljevici.
SDP pušiona za BRazzers :D Marš SDP-ovci i odjebaus i vi i vasa ideologija.
Slika br 2: "Cevapi su...."
Evo lopuza,koji su nam svašta bili obećali,a na kraju su sve uzeli sebi,a narod zajebali.