BiH
83

SDP: Mi temeljimo kampanju na ispunjenim obećanjima

FENA
U Domu za kulturu na Vratniku, sinoć je održan skup SDP-a, a domaćin skupa bila je Općinska organizacija Stari Grad.

Prisutnima su se obraćali kandidati iz ove općine i rukovodstvo partije, koji se nalaze na listama za kantonalni, federalni i državni nivo vlasti.

Oni su poslali jasne poruke, o nedopustivosti daljnjeg cijepanja i dijeljenja Bosne i Hercegovine te o neophodnosti nastavka progresa kojim je SDP BiH poveo zemlju.

Predsjednik Osnovne organizacije Vratnik Husein Čengić i predsjednik Opštinske organizacije SDP Stari Grad Sarajevo Haris Lulić, su građanima prenijeli svoje vizije i namjere, za šta će se boriti i na kom polju će raditi ukoliko budu izbrani na predstojećim izborima.

Uime rukovodstva stranke prisutnima su se obratili Fikret Musić, Svetozar Pudarić, Besima Borić, Damir Mašić, Saša Magazinović i Damir Hadžić.

"Ovo je prvi put da jedna stranka polaže račun građanima nakon svog mandata. Prvi put u posljednjih 20 godina da neko izađe pred ljude, kaže im šta je radio u proteklom periodu i tek na osnovu toga pokaže šta će raditi u budućnosti", zaključio je Damir Hadžić u svom obraćanju, saopćio je Centar za informisanje SDP BiH.