"Još nema koalicije sa SDA"
0
SDP je za proevropski blok
Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogme ako ode SDP u koaliciju sa SDA stranku mogu komotno ugasiti
a vidi novog fazona sa komenta.rima
\"SDP iz Bosne su socijaldemokrate koliko i Dodikov SNSD. Za razliku od ovih koji pod lazima multieticnosti brane samo bosnjacke interese, Dodik je barem posten i ne krije da je socijaldemokrat koji stiti srpske interese.\" Nemozes biti socijaldemokrata a u isto vrijeme stititi i promovisati nacionalizam i sovinizam u multietnickoj drzavi u kojoj premda izabran vecinom jednog naroda moras predstavljati sve narode i gradjane drzave. Socijal-demokrate su bore za prava radnika i obicnog covjeka bez obzira na vjeru ili etnicku pripadnost a ne eksluzivno za Mileta, Ili Aliju ili Franju a ove ostale ko je*e..
Bravo Komsicu lepo je sve to sto govoris,al samo da to sprovedes u djelo,,ako to uspijes svaka ti cast,,bices bog sto po zemlji hoda,,
\"Još nema koalicije sa SDA\" SDP je za proevropski blok kao ovi su za proevropski blok, pa eto sa jedne strane Josipovic, a sa druge Tadic, jer ta dvojica vec dugo napreduju po tom bloku......na sta se to uvijek u bosni ceka? .......ili su to opet samo.........parole, parole, parole...
SDP iz Bosne su socijaldemokrate koliko i Dodikov SNSD. Za razliku od ovih koji pod lazima multieticnosti brane samo bosnjacke interese, Dodik je barem posten i ne krije da je socijaldemokrat koji stiti srpske interese.
ja kontam Murinjo na slici.... aaaaaa
Dajte da prije drugar moj :-))
opet ce nama biti isto...Bosnjaci nece da se ujedine..i dzaba..jos uvijek SDP fura da je stranka sva tri naroda, a niko im osim Bosnjaka ne zeli dobro...trdvoglavost predsjednika stranke nece nista dobro uraditi niti Bosnjacima niti BiH.
Dragi moji glasaci, ovaj postizborni period je dokazao da je politika jedna obicna olinjala fuxa, i da predizborne bajke i verbalni ratovi su obicno sra.nje u bojama. Naj veci protivnici u BiH su BILI SNSD I SDS. Pogledaj ih sad. HDZ I HDZ1990 bratski se razdruzili. I jos ova koalicija desnice i ljevice, je odraz naseg usranog stanja u \"drzavi\" gdje jos zivimo u 20 vijeku.
SDP + SDA = MUSLIMANSKI INTERES U BIH tako da bi bilo NAJPOSTENIJE da zvanicno udju u islamski blok kao sto su srbi i hrvati vec uradili sa svojim strankama
20 godina imamo na vlasti SDA i iz dana u dan nam je ekonomska situacija sve losija, moral potpuno urusen, kriminal, korupcija i nepotizam cvjetaju, narod vec sada uveliko prelazi na drugu stranu zida siromastva. Dovoljno je da navece izadjete u Sarajevu i imate osjecaj da je atomska bomba pala, tu i tamo koji prolaznik, lokali skoro prazni, opsta dekintiranost i nesigurnost. A nekad je Sarajevo vrvilo od zivota. Nema niti ijednog razloga ici u vlast sa SDA jer ce svaki pokusaj obracuna sa kriminalom i korupcijom minirati. Tu pada njihova proevropska nacelna orijentacija. Njima je samo vlast vazna. Zato Zlatko i opozicija je bolja nego sa vragom tikve saditi.
Pa i SDP je sastavljena od nacinalista.Sva tri naroda/i ostali/ su tu.Kad neka partija bude sastavljena od bosanaca i hercegovaca e onda ce to biti partija ove drzave
SDP je trenutačno jedina nada za normalne ljude u BiH. Gadi mi se i sama pomisao na treći entitet.
BIH nikada nije bila samo srpska, bosnjacka ili hrvatska. Bosnom nikada niko nije uspio da zavlada pa da nakraju odrzi vlast, jer je Bosna takva kakva jeste. Drzava svih naroda koji zive u njoj. SDP ima taj stav i to je nejbolji stav od svih politickih partije u BiH. Da SDP-u treba koalicija koja koliko toliko isto razmislja je logicno. Od svih nacionalnih blokova je SDA opet nejumjerenija (i uvijek bila koliko se ja sjecam - je li iko iz SDA rekao da BiH treba da bude islamska??? - ja se ne sjecam, mada od drugih se takvo pozeljkivanje i danas procuje). Zato mene ovo ne cudi. A na kraju - mora se pricati sa svima - naci zajednicke tacke i odluciti da li su dovoljne za buducu zejdnicu ili ne. Kratko jasno!!! Ali ako hoces da napravis VELIKE USTAVNE promjene, potrebna je VELIKA KOALICIJA!!! Bez toga opet stagnacija citavog regiona.
Zanima me kako si došao do te informacije od 98%???
SDP JE MULTIETNICKA STRANKA... 98% \"bosnjaka\" I 2% OSTALIH... KO KAZE DA NIJE MULTIETNICNA???