Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..sve u skladu sa imenom stranke BOSS😂😂😂😂am d' boss 😂😂😂😂😂
ahahahaahaahhahahahah
Zamišljam bilbord sa velikim predizbornim sloganom SDP-a "Jer mi smo ti što oštro osuđujemo!"
Zar nisu BOSS i SDP u koaliciji, makar u Tuzli? :)
S jedne strane stoji pokusaj prikupljanja jeftinih politickih poena Sabine Cudic (NS) zvane Inicijativa, jer se nepropisno parkiranje ne prijavljuje Skupstini Kantona Sarajevo, nego policiji cija je to nadleznost. S druge strane stoji divljacko ponasanje jednog primitivnog covjeka Rasima, koji nije ovo znao reci na sjednici nego je posegnuo za silom sto je za svaku osudu. Dakle, nije ovdje nicije maslo za ramazana, obje ove stranke trebaju jednostavno nestati jer su zlo za cjelokupno drustvo.
Stiče se utisak da se Sabina više bavi mahalanjem nego poslom zastupnika i da je isprovocirala kolegu smišljeno. U svakom slučaju svi su primitivci i birtiju zvanu Kanton treba zatvoriti.
izbacite ga iz politike skroz
Smajiću ako ne prođeš na idućim izborima, možeš u kakvo obezbjeđenje.....čovjek ga otrese jednom rukom kao na UFC
Primati platu i na radnom mjestu umjesto da se radi prozivati ljude u prostoriji za parkiranje isto zaslužuje najoštrije sankcije. I ovi iz Njihove Stranke su ublehaši koji provode radno vrijeme u ispijanju kafe i tračanju
a eto ostali su posteniji haj ne rise
@DrzavaBosnaaPonosna Nisam ni rekao ali eno stranački plaćenici na Klix forumu na temi Njihova Stranka svršavaju "bravo Pedja što se boriš protiv lopova cmok cmok cmok" a frajer i njegova radna koleginica umjesto da rade šta oni se svađaju gdje je ko parkirao auto. Da neko iz SDA napada nekoga u vezi parkinga ili da mu je neko dužen 500km odmah bi ovdje krenula lavina komentara "vidi o čemu ovi pričaju umjesto da rade".
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cuj parkira nepropisno. Pa jel politicar ili ne?
Sve će ovo da izgladi naš veliki meštar Raki (Esed-Esad), tako da već sutra niko živ neće pričati o ovome. Inače, naš Raki je dobar sa svima.
Je suis RASIM !!!
e hajde sad ce svi kupit poene na ovom incidentu ko biva mi osudjujemo ... ma sta osudjujete uprazno neka neko nesto konkretno uradi recimo da se ispita porijeklo imovine svih foteljasa pa da vidimo cija mater od sina milionera dobi zatvorenika
sjede u istoj sali.
jeste zaslužuje ... a imate li vi svoga posla životati ... ... ... tuđeposle seoske
pa nije Raseem kriv što je previše jak ;)