Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bore se oni za svoje fotelje i da usput izjednače krivce za dešavanja u proteklom ratu.Nije narod tolika ovca da glasa za izdajnike.
Tešanj, Jelah i Usora će da glasaju za iste kao i dosad. Nama je u ovom dijelu BiH sasvim OK, Pozz
Na opštim izborima jako je bitno da pobjeđuju lijeve opcije. Jedino lijeve opcije mogu sačuvati mir i državu BiH i povesti je u budućnost. Na lokalnom nivou birajte one za koje smatrate da mogu nešto uraditi u vašem gradu. Shvatite da postoji razlika između lokalnih i opštih izbora..
@gasilec1 Zato što u slučaju otvorenog nacionalizma većinskih Bošnjaka drugim narodima u BiH ne preostaje ništa drugo nego separatizam. Lijeva opcija je ponuda drugim narodima da ravnopravno žive u BiH kao njeni građani.
@gasilec1 Što jači bošnjački nacionalizam to jači hrvatski i srpski. Na kraju će bošnjački nacionalizam dovesti do raspada BiH.
Socijaldemokratija u BiH davno je izumrla. Niko ih više ne doživljava, ali naravno zahvaljujući rukovodstvu.
Socijaldemokratija---ultimativni radikalizam----jednoumlje, zatucano...
@crni.sa Valjaš gluposti.