Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehehehehehehehe, koje komedije. A ovaj zakon o radu pisali SDP-ovci prije 3 godine ...
To što vi radite samo je predstava za javnost. Rekla bih da ste zakasnili. Propustili ste šansu u protekle 4 godine. Ništa bolji nije ni DF. Ne nudite alternativu i to je najžalosnije. Uspjeli ste nemoguće, od omraženog SDA napraviti reformiste. A znate li zašto. Njih ste napadali, a identične poteze pravili. Gdje si zaposlio brata bivši premijeru? Ti nemaš kredibilitet u tome je finta! No, ako je iko imao dilemu šta znači posjeta jakog državnika poput Angele Merkel maloj neuređenoj i problematičnoj zemlji kakva je BiH, neka prati narednih mjeseci našu političku scenu. Mi jesmo dotakli dno, finansijski smo nepismena nacija. Ali ne i naši političari. Vi ste plaćeni da radite, a ne da bježite sa sjednica.
amadmana na zakon koji je 95%izradio predsjednik vaše stranke?
Napustili sjednicu, iako su uredno plaćeni, time propustili priliku da amandmanski djeluju na zakon, a sada im neko drugi kao kriv za to. Sjetih se kako je nakon usvajanja zakona u Domu naroda Neka rekao kako je to samo prvo poluvrijeme, a da je u Zastupničkom domu drugo. On izgubi oba, a sad hoće i produžetke.
Pogledajte kave su stolove nabavili...križ na sredini svakog stola. Da je mjsec sa zvijezdom , svi bo do sad skužili, ovako to niko nije primjetio...ko fol :-)
Šta li si ti ovdje vidio ...??? Opsjednut si, neka te babo hitno hodži vodi ...!!!