Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se svi razbjeze iz sdp-a i ostane samo Zlaja, ko će onda biti predsjednik?
Džema >>> SDA je potpisala šta je potpisala sa DF-om. Ako počne da vrda, zna se! Mada je lako moguće da Bake mnoge pusti niz vodu zarad sebe i žene mu!
Zar ova stranka nije ugasena ?
ko vas šta pita ba
Ko o čemu, ku*** o poštenju...
Nemojte da vam padne na pamet da uzmete mjesto potpredsjednika Federacije. SDA bi vam smišljeno namještala situacije na koje biste prirodno reagovali a onda bi u vama predstavili krivca za sve svoje neuspjehe koji slijede.
Za ove što udaraju minuse - da, treba pustiti SDA da sama potone u provaliju koju pravi u Bosni već 20 godina. Stalno su to namještali drugima - prvo SBiH, pa SDP-u, pa sad DF-u. Trebalo ih je pustiti da sami sastave sve vlade a onda ih protjerati usranim motkama iz države. Je3o im svak m@ter i onima koji glasaju za njih.
hahaha vratili se crveni hahah.sigurno je bila isplata.placenici se vratili.falili ste nam
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nemate na osnovu cega :)