Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ublehasi ne rise imali ste priliku i vidjeli smo kakvi ste, Niksic zakon promjenio da brata zaposli, Zlatko Damir reketasi .... ne rise
milan đurić jedanje odnas
@izsvajcerskezovem a veliki Hamdija Lipovaca postenjacina ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nego niksicu jel brat jos prima platu od auto cesta...kao neki savjetnik...dobro mu ide nista se ne radi plata ide
Ne smije najveci gubitnik u kantonu, Igor Kamocaji potpisati ovo saopstenje. Ostvario je najlosiji rezultat u kantonu u istoriji SDP-a i u talu je sa SDA jer jos radi u Zavodu za zaposljavanje. Katastrofa za SDP sto Niksic nikako da skonta.
NEVJERNICI SE USPALILI
Ovo "otvoreno drustvo" podrazumijeva i otvorene veze? Mislim da bi bilo dosta zainteresiranih
a sta vi kojikvurac palamudite. pokazali ste kakvi ste - u pet deka ko sda, a vazda nesto serendate. mrs
Lazete, ili, i sami obmanjeni, obmanjujete drue. Sta je to 'otvoreno drustvo'? Gdje to postoji? Da li je to pozeljno? Svako drustvo regulise i kontrolise ponasanje, ukljucujuci, sta, kada i gdje moze da se javno iznosi. Stajete u zastitu obicnih bljuvotina i prostakluka pod maskom nekakvog 'umjetnickog' nadahnuca a ignorisete probleme korupcije i nepravde u zemlji. Imate vi precih i pametnijih poslova.
Čuj crvenih kmera!?Mrs!
ne zaslužuju , glasali su, pokazali su šta žele da budu. Ovce ko i ostatak BiH
naredni slogan SDPa .. metanje za svakoga
Sarajevo nema veze sa Evropom. Vukoyebina u kojoj ne postoji ni jedan restoran koji na meniju nudi svinjsko meso.. Mene je bilo stid mog grada kad sam neke amerikance i skandinavce, koji su za dorucak zeljeli przena jaja i slaninu, morao voditi u Lukavicu... Za takvo stanje je kriva i masa SDP-ovaca za koje 100% znam da nikad ne bi usli u restoran i koristili escajg i tanjire u kojem se sluzila svinjetina, a ne smeta im da se oblokavaju alkoholom... I danas takvi nekoga nazivaju licemjerima...
Je li to istina :-O ? Meni neki pričali što su bili, ja nisam vjerovao...
@Opozicija78 .. SDP i SDA su uvijek bili jedna te ista stranka samo sa razlicitim imenima...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neće se nijedan puljić pojaviti pred radnicima koji nisu dobili godinu dana platu, niti dići glas, ali za sve drugo su svakom loncu poklopac.
pa ko će onda puljića plaćat...
Molim Direktnije opisite kako u Otvorenim Drustvu? Npr. Drustvo koje radi ko sta hoce Pravi se cool za svim i svacim pristaje. To se zove vise nestabilno drustvo koje nema cilja a kamo li nauke.pazimo se Novotarije u novom Vjeku iza kog stoji neznanje. Zatvoreno drustvo to su osobe sa Ciljem koje nedaju da gube vrijeme u neznanju i vrlo su naucne.
Da i da odu u siroki brijeg na uzakmicu i budu upucani
Najfašističkija sorta među bh-fašistima, SDP Lagumdžije Izetbegovića - koji je zaveo totalni ustavno-pravni veto kada je u pitanju zaštita bh-građana, bh-društva i bh-države od tiranije i terora vlasti i vlastodržaca - divani o "otvorenom društvu zasnovanom na slobodi, jednakosti i pravdi". Kuš!
nikonikome nema pravo ništa dazabranjuje ali nikonikoga nema pravo davrijeđa pobilo kom osnovu ida tonaziva slobodom nečega