Zasjedanje Glavnog odbora
0
SDA usvojila novu Programsku deklaraciju
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mustafa Cerić = Izdaja
Interpol ne seri - kazes da sada nece moci krociti ni u RS i niti u jednu drzavu. RS ti je drzava ali u krucu. Tako je bilo, tako jeste i tako ce biti do kraja svijeta. Sve drugo je zivot u zabludi, ali vi u RS ste eksperti da zivite u mitovima, zabludi i lazima, zato bujrum samo nastavite takav zivot jer drugaciji i ne zasluzujete kada ne vidite dalje do svog nosa.
halo, budale!!! od kada to agresori sude za ratne zločine žrtvama? budale osvijestite se.
SMRT KOMUNIZMU - sloboda narodu!
DIVI GREMLINA ZALAGAĆE SE DA SE ŠTO VIŠE OBOGATE = OPLJAČKAJU NAROD S - SAMO D - DERI A - ALIJA
\"U slučaju Dobrovoljačka vodi se istraga u Tužilaštvu BiH\" ??????????? stotine slučajeva zločina nad civilima i vojnicima koji su kasnije učinjeni su već riješeni, a ovaj koji se dogodio na samom početku rata i koji je doprinio eskaliranju sukoba i dramatičnom povećanju mržnje - stoji na mjestu!!!! zašto?????? kome to odgovara ako ne ljudima koji su još aktuelni u vladajućim strukturama? sramota!!! koliko god čovjek hoće da bude neutralan ili nezainetesovan za politička prepucavanja ne može jer mu majmuni ne daju da bude miran - stalno je u pitanju nepostojanje osnovnog principa svake opstojnosti države - PRAVDE!!! u većini zemalja svijeta građani bar imaju osjećaj da se dešava pravda u državi u kojoj žive, a kod nas se svaki dan dokazuje da pravde nema i da je neće biti još za dugo, nažalost. bosna može biti najbolja zemlja na svijetu ali... mafija preobučena u političare nam ne da da s mirom živimo...
bla bla bla..bla bla bla...
Sta je? Prpa od INTERPOLA? Sad Ganic, Silajdzic....nece vise moci krociti ni u RS ni u bilo koju drugu zemlju jer ce biti uhapseni.
Sulejman Tihić = izdaja.