Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽIKU Gargamela žiku ma face da pukneš od smijeha. U pravu je ovaj eddd. Mali Mane je prno, samo mu to niko od njegovih ne smije reći.
Ove komentare za Sadovića piše ista osoba, joj koji si ti paćenik ;-) , draga taretu stolica pa te malo angažovao da mu ovako podršku sabereš ovim priglupim prozaičnim postovima
Idi kokoši jedna po Trebinju kamenje lupaj i povedi ovog ti rođaka međeda. Ne pričaj o stvarima koje ne možeš pojmiti, ispadaš glupa da te je žalosno čitati.
Tihomire-tiha ubico, pi..., izdajico, pokri se ti šklempavim ušima i šuti. Kako te nije sram i stid. Šta ćeš Dodiku ponuditi za tu \"uslugu\" u Parlamentu? Šta ćeš reći ljudima. Što ne kažeš istinu jado da si podlego pritisku, nego se ponosiš svojom budalaštinom. Pa, kad nije tako reci šta je u pitanju. Što šutiš, što se kriješ iza američkih suknji. Oni peru prljave ruke, a ti se hvališ barone Minhauzene. O,GLUPOSTI, O IZDAJO, PRODAJO IME TI JE SULEJMAN TIHIĆ!
STVARNO MI JE MUKA OD OVOG TIHOMIRA. ČIM GA UGLEDAM, ZLO MI DOĐE. LAŽE, PETLJA, SPLETKARI, RUŠI LJUDE, IZDAJE NAM DRŽAVU, A SVE POD PAROLOM \"PROEVROPSKE POLITIKE, ZASNOVANE NA KOMPROMISU\". i ŠTA IMAMO OD TOG KOMPROMISA? NIŠTA, SEM GOLE IZDAJE. OBEĆO AMERIMA DA ĆE SMIJENITI SADOVIĆA, SAMO DA GA BAJDEN POHVALI U SVOM GOVORU. i ŠTA BI? JESMO LI DOBILI SPECIJALNOG PREDSTAVNIKA ZA BALKAN- NISMO! JESU LI NAM UKINULI VIZE-NISU.HOĆE LI NAM POMOĆI DA PROMIJENIMO OVU LUĐAČKU KOŠULJU OD DEJTONA-NEĆE. TO ĆE PREPUSTITI DOMAĆIM AKTERIMA, DA SE SAMI DOGOVORE I NAĆU KOMPROMIS. E, MOJ TIHOMIRE, BUDALO NAIVNA. PODRŠKA I ŽIVIO TI NAMA TARIČE SADOVIĆU!
Ovaj je VIZA prava mentalna kriza. Jel on svjestan šta govori? Tuta mozak, prazna vraća. Ma, nek nam Ameri brate državom upravljaju, pa će nam biti ko u Srebrenici 95-te. Oni su svje vidjeli, špijunskim avionima snimali masovne grobnice, al ništa nisu htjeli preduzeti. Moj Bošnjo jadni.Lovi ribu Ahmede šabo i nemoj se pteljati u politiku, nije to za tebe. A, žiku ovog Tinki-vinkija što se nakorstriješio? Što se tako ne kostriješi prema Amerima, Dodiku i našim din dušmanima? Ko je tu koga razočaro? Ko je kome zabio nož u leđa? Pa, valjda bi Sadović trebao biti razočaran njegovom izdajom. Taj će izdati i Bosnu za svoju guzicu, jer ga više niko ne ferme, ni ovi iz MZ-a ni Dodik. Odoše nazivi bossanskih gradova, ode mjesto gradonačelnika Mostara u ruke Hrvatima, a onrazočaran Sadovićem. Ja pameti, ja obraza, ja morala! AVE SADOVIĆU! NEDAJ SE; NEMA PRODAJE NI OBRAZA NI GUZICE. JEDAN JE TARIK ZADOVIĆ. ŽIVIO TI NAMA I NEK TI DRAGI ALLAH DA LIJEPO ZDRAVLJE!
Cuj ovog \"pamjetnjakovica\" ! Pa, on odobrava da nam Amerikanci postavljaju i smjenjuju ministre, da upravljaju bošnjačkim strankama, da... Ha, hableći mati mila. Lijepa pameti, nipošto nisi skupa. Koja lujka, koji mentalni sklop? Pa, je li Mirel sam prizno da je najviše uslova ispunilo Sadovićevo ministarstvo. Nije čovjek kriv što Srbi sve koče, a Evropljani i Ameri naš drže u podaničkom odnosu, dok Srbima u RS-u i Srbiji sve povlađuju. Oni bi htjeli da po svaku cijenu da Bosnu prikažu kao leglo terorizma, kao bijel Al kaidu. Zato i smjenuju čovjeka. Al, neka kad jednom sve ovo bude juče, vidjet će se ko je bio u pravu i koje stvarno radio. Samo bit će kasno, jer će smijeniti prava-zadrava čovjeka na pravdi Boga. PODRŠKA I AVE SADOVIĆU!
nista sadovic nije uradio i te zakone koje spominjete je donio prije mjesec dana da ga ne okrivljuju za vize a treba je prije godinu dana da ih donese. hocu ukidanje viza a ocito da je sadovic glavni problem. i ako ameri kazu da ne valja pa necemo se valjda sada sa amerima tuci kao srbi kada su nam najpotrebniji. sadoviceva fotelja nije vrijedna ni sekunde saradnje sa amerikom. zato sadovic treba da ode. i usput zakone koje je donio fakticki je sva vlast ostala u rukama entiteta nista za drzavu. pa policijske strukture nista nije popunjeno. pise otvorena pisma i u njima direktno proziva i gregorijana i inglisa - pa gdje mu je pamet. ko biva ovo je diplomatski skandal ja ameri hoce da skinu ministra - pa zadnjih 12 godina upravo ameri i skidaju i postavljaju ministre. nije mu smetalo kada mu je gregorijan dao zeleno svjetlo - sada kada se zeleno pretvorilo u crveno ne valja mu gregorijan. smjesno.
najbolje je da i tihic i sadovic odu kad ne mogu da se dogovore. svakako su obojica oblovine teske kategorije :)
ma ja izdajico i peta kolono, raspravljaj ti o bezveznjakovicu dok chhheeetttniici iz srbije opet divljaju po srebrenici?
Ko god poslusa Tihicva i glasa za smjenu isti je ko on - BANDA CETNCKA.
TIHI tvoja je smjena trebala biti davno, ne parcaj na BiH.
Vidi ti ovog Gargamela što prijeti. Ako ne bude kako on kaže, ima da lete glave. Jadan si Garagamele, jadan i providan do bola. Kako te nije stid otići u džamiju i stati pred Boga? Kako imaš obraza? Ako te nije strah ljudi, zar se ne bojiš Boga, jer Bog sve vidi i sve zna. Fuuuuuj, gadiš mi se. MAHSUZ SELAM I POZDRAV ZA GAZIJU sADOVIĆA!
YEBTE SE SVI VI LOPOVI
E, moja ludo šta ti znaš. Nedaju nama Bošnjacima vize a Tarik je najviše uradio, usvoji mu tri zakona, al džaba. Šta su to drugi u Vladi uradili? Preča je je njima četnička Srbija. Ma šta se ja raspravljam sa budalama , papanima ii papankama. POZDRAV SADOVIĆU, NEDAJ SE LEGENDO NAŠA!