Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...stado ko stado...
Razlika od drugih papkara, ovi rumeni bekani "dovezeni"su uglavnom s ruralnih podrucja, cistih pasjaka i uredno rashodovanim autobusima sat vremena kasnije ***rtovani ponovo na te pasnjake da budu blizi zvijezdama, s porukom cujemo se na lokalnim za 2 godine, ugodna pasha.
ovi dotjerali bataljon s vranice a sdp dotjera satro carsijsku raju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
a vi ste nam bacili onih prvih 20, "braćo muslimani"
nije ovdje nijedan proš'o pored muslimana.
Samo SDA, i u ratu, i u miru ! U jedinstvu je snaga !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa kako su nam do sad bacali godine i to izbor za iborom
Naglasila je da je Bakir Izetbegović Bošnjak koji je rođen u BiH, dosljedan u odbrani države BiH, interesa Bošnjaka, ali i svih građana BiH. IZETBEGOVICI SU POTURCENI SRBI IZ ŠABCA
SDA u Bugojnu: BiH nema još četiri godine za bacanje > KADA VAS NE BUDE NA KUGLI ZEMALJSKOJ NADOKNADIĆEMO SVE ŠTO STE S***ALI ZA OVIH DVADESET GODINA. ČAK ĆE SE I UKRADENO, A MNOGO GA JE, VRATITI NARODU. SIKTER LOPOVČINE, SIKTER!
zNA SE KO JE IZDAO SREBRENICU I ČITAVU ISTOČNU BOSNU s d a. A KARTE KOJE SU SE NAŠLE NA TELEVIZIJI SU FAKAT ONE KOJE SU DOGOVARALI SDA I PARTNERI IM GA!
Kakve su ono karte sinoć što ih pokazuje Lagumdzija i Radoncic? Nije valjda SDA podrzala onakav rascjep zemlje u Briselu proljetos?
PODIGNIMO VISOKO NASE ZASTAVE,ODBACIMO SUMJE I STRAHOVE,UMJESTO TOGA IZADJITE NA IZBORE I GLASAJTE U INTERESU NASEG NARODA.....U JEDINSTVU JE SNAGA...
Jesen a tek zeleni.....
Bravo predsjednice.....
poserem se komplet sportskoj dvorani u bugojnu u usta jadnaa lopovska..a sa baketom cu guzicu obrisati
Bakir i SDA velika pobjeda.....
Bakire imamo 300000
pljuni me ako bude preko 140.000...a nekada su imali povjerenje nas skoro milion, ali nije više to ta stranka
SDA odnosi brilijantnu pobjedu.....
U Bugojnu je od kraja rata SDA na vlasti, i sve sto je valjalo je propalo u tom gradu!!! Ko glasa za tu stranku ili ima neke koristi ili je RETARD! Nek nosi babinu stolicu kuci, dosta ga je bilo vise, kako ih nije stid??? A narod je gori, pa u sta gledate ljudi, ebem vas u oci!!!!
@izacose.. Treba ti cesalj da slozis recenicu :)
Ridzobrada stoko ne da nemamo cetiri godine vec smo - 100 godina .A to sve radi tebe i tvojih hababa
gotovo je i vama. Džaba glumite pobjedničku euforiju kada ste i sami iz dana u dan svjesniji poraza i kazne od strane građane za bezbroj grijeha.
http://diwan-magazine.com/filip-mursel-begovic-kako-bakirovi-protukandidati-radaju-bosnjackog-lidera/ tuzno,koliko ljudi od ociju ne vidi. cijenim da ima dobar broj ogranicenih,od njih je tesko ocekivati da vide dalje od nosa....