Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja, ja ! Centrala se inače žestoko bori za autoritet SIP-e kandidiranjem ginekologa za šefa tajne policije. Aferim i ačkosum.
SDA serucka!! SDA se dogovorila s Miletom da se ovo desi!!! isto kao i HDZ!!! ako su stvarno protiv Lukaceve smjene, neka je opozovu preko Odbora za zalbe, gdje imaju svoje kadrove!!! sve je to ista bagra!!!!
Dragane; Moras da dobro pazis kako se ponasas i radis i da se mnogo ne zanosis svojom;mladoscu ,visinom i snagom jer sa tim zanosom se veoma lako moze naskoditi prvo;samom sebi zatim svome narodu pa i samoj\"REPUBLICI SRPSKOJ\"sobzirom da ja vec i previse nepozeljnog i nepristojnog uradjeno prema samoj[RS] misleci na mnoga ovlascenja koja su joj prenesena na drugi nivo,koja na srecu i ne funkcionisu.To nije ni casno ni posteno-mozda se to i ne odnosi bas na tebe-ali moras da znas da mozes imati udjela.Cim te podrzavaju mnoge do juce,a i od danas protivnicke stranke tu-to nije sigurno u redu ! Pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
Oj, junace(Dragane) bole li te rane...he,he...
moze, moze i te kako. a ti haj ponovo u skolu, magarac jedan.
A da su Markaje i Kapija namješteni to je jasno svako djetetu koje nije zadojeno Bošnjačkom propagandom. Jedna granata ne može ubiti 70 ljudi, kraj priče. Ako je baciš u masu od 100.000 ljudi ubiće maksimalno 10-20 ljudi.
Naravno da je politički motivirana. I Lukač je politički motiviran da napadne Dodika ali ne pogrešnog se lolu namjerio. Dodik to samo zgura sa strane i nastavi po svom.
Zna se,to je djelo mileta laktašenka,to je sića šta je tip izgovorio valjda sinoć u Bijeljini. Laktašenko je u Bijeljini rekao,otprilike\"Zločin na Tuzlanskoj kapiji su podmetnuli Muslimani,prije na noć su izginuli neko momci i oni ih sutradan dovezeni na kapiju gdje je simulirana explozija\"... Mislim da ova rečenica je kap koja je prelila čašu,ovo je uvreda za sve poginule na kapiji bez premca,koliko znam tu je bilo i Srpske omladine.Nešto se mora raditi,laktašenko je krenuo divljati po Bošnjačkim žrtvama,nečuveno,neizdrživo,šta nam radi,bode nas u nezarasle rane,šovinizam nevidjenih razmjera,šta čekaju proBosanske stranke,ovo je za osudu svake vrste,više je neizdrživo............Neznam,na svašto može izaći........
Laktasenka prvo u prdekanu, preispitati nezakonito stecenu imovina kod njega i njegove koplet familije.
VLASTITO IME SE PISE VELIKIM SLOVIMA!!!!! tjerate me da vas vise ne citam!!!
lukac je nista - cemu tolika buka?