Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovic okuplja one koji bi rasturili BIH,
..a da glasamo za SBB "opoziciju"?😂😂
Atomac Slažem se sa tobom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema sine pice bez vlahinjice to svaki bosanski sajber kurajber zna.
Sajber naravno! Na netu ste glavni, a uzivo vam Čete j.ebu keve i sestre!!! Vi ste vise za ganjati pacove po kasabi
..tako je doktore.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SDA je odbacivala i ulazak SBB-a u vlast i to kategoricno pa gle sta bi.Samo budala vjeruje vise tim izrodima i izdajnicima koji bi rodjenu majku prodali za komad vlasti.
Meni BiH izgleda kao brak i pozoriste u kuci. Zamisli da pod istim krovom zive ljudi u braku koji se mrze. Poturaju nogu jedno drugom gdje stignu i na silu ih drze pod istim krovom. Ko bi izdrzao u tom braku? Koliko ce 'ukucani'izdrzati ne zna se,...mozda trebaju opet da padaju mrtve glave pa da svako dodje pameti,..jer ovo je kosmar
Zivio veliki i najveci vodja Milorad Dodik trn u oku Islamic State of Maoca and 23% i svih Mosnjica i Mosnjaka.
ne pretjeruj sa postotcima ziv bio
kriminalci koje treba skratiti za glavu po kratom postupku
Kad vidim ove njuske i intelektualce sa 4 srednje ugostiteljske da kroje nama svima buducnost tacno mi se povraca od muke .
Sta se sikirate pa niste nista za 23 godine napravili necete ni sada. Ustvari jeste na ovoj slici nema niko ispod milionske imovine .
Koliko ka.rinaša na jednom mjestu.
...zna i baki reć "ne"...
Samo još tu popustite HDZ-u pa da ponovimo 7. februar !
Ova bradata spodoba laze.Davno bi Dodik usao u vlast sto se njega tice,ali neda SDS.