Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nosonja je u Zagrebu odlikovao babu SDA stranke u vrijeme kada su UZP-ovci progonili i ubijali prvo sve one koji nisu za rat u MO, zatim sve one koji su posteni gradjani, pa one koji nisu katolici, pa zatim sve one koji su protiv fasizma. I ova SDA ima obraza da ista kaze ikada o Mostaru! Radosno cekam njihovu politicku sahranu, kojoj su blize vise nego ikada od 1992. do danas.
samo pogledate ko u Mostaru predstavlja ovu kriminalnu organizaciju koja se naziva politickom partijom i sve vam jasno bude. vec su ljudi rekli prodali nas '93. prodaju nas i danas iz dana u dan
VAljda SDA misli i na Kazane ?? Nakon 40 zvjerski masakriranih civila i bačenih u jamu Kazani i 20 godina suđenja , Cacinoj brigadi rahmet i ukor, Aliji ni to ! Predsjendica suda je bila Gavrankapetanovička a sada ke predsjednica krivičnog odjela član SDA stranke Adisa Zahirović, čijeg je muža minsitr pravde kantona Sarajevo smijenio i visoki predstvnik RADI POMAGANJA TERORIZMA i pranja novca ! ŽIVJELI.
SDA se kao nesto bori za mostarce. SDA JE PRODALA MOSTAR U RATU, A PRODAJE GA OPET I U MIRU. Od postanka je SDA bila stranka koja se bavila prodajom oruzja, teritorija, ljudi, pa cak i drzave...sve za vlastite interese.
Teško onom koga SDA "brani" i za koga se ona "bori"! Valjda je Mostar dovoljan primjer za to, više od 10 godina bez izbora, dio grada koji je pod njihovom "kontrolom" propada, to ne vidi samo onaj koji nije bio u tom gradu, ne znam samo kako vas nije sramota naroda, da ne spominjem domaće i strane turiste koji dolaze u taj grad.Bitno je da ste se vi dovoljno nakrali, da ste sve svoje do 10 koljena zaposlili, a ko šiša narod, nek se on sam snalazi dok vi vodite lažne dogovore.
Alija je zaustavio,,Neretvu 93,,. Prodo je Hercegovinu a i bosnu. SDA,je trideset godina,,Kolicioni partner HDZa,,i sad se,,kao,,zabrinuta zs,,relativizaciju,,zlocina fasista iz hrvatskog naroda. Koji je to brezobrazluk,jebo ih bas Itdajnik Alija.
Tačno tako. Mi smo zauzeli Vrdi, Hum pa čak i Bunu dok nije Alija sa Ženeve rekao da se povlačimo.
Ustaška govna, šta drugo reć.
hahahha, ovo ko da mirela sa vogoscanske petlje prica o postenju