Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko gubi ima pravo da se ljuti, a KOSDA (interesantna skracenica) kao istinski gubitnik u gradu Sarajevu ima pravo da se ljudi, pa ljutite se i prestanite pisati priglupa saopstenja. Semiha je vise uradila nego Hamamdzic, ja dobre suporedbe. Pa Behmen je u dva dana vise uradio nego Kresevljakovic koji je bio gradonacelnik u ratu ako cemo praviti takve glupe usporedbe. Da budemo jasni da je Semiha zlatom poplocala ulice grada Sarajeva sve bi palo u zaborav jer ce ostati jedino upamcena po izjavi nakon ubistva Denisa Mrnjavca i zato takva bagra, intelektualno dno i suplja glava nema prava da se hvali bilo cime, a stanka u cijim se redovima takva nemoralna gromada nalazi ima pravo samo da se ljudi i SUTI. Zato dragog vam Boga sutite i ljudski podnesite poraz.
Šta je drolja uradila osim što je više puta obletila svijet? Jeste, kako nije! Uredila je Bakri Izetbegoviću ALKAPONEU i Harisu Silajdžiću KRIMINALCU urbanističke planove da mogu gradit one svoje DRUG DILLER CENTRE! Zato će je Hare nagradit, pa tako pametnu i vrijednu poslati u diplomaciju!
sta je uradila hebala mamu komunistima...eto sta je uradila..
P.OPU.SITE MI K.U RAC VI IZ SDA
Ahhahahahahahahahahahaaaa A šta je to , molim vas, ona uradila? Evo, rasvjetlite nama neupućenima, baš nas zanima.